Ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας

Να διαφύγει στην πατρίδα του επιχείρησε ένας 30χρονος Αλβανός που εμφανίστηκε στο φυλάκιο της Κακαβιάς, αλλά κατά τον έλεγχο των στοιχείων του από τους αστυνομικούς του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών.

Το διωκτικό έγγραφο είχε εκδοθεί από το 3ο Ανακριτικό τμήμα Ναρκωτικών Αθηνών κι έτσι ο αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, η οποία έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Αθήνα για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Συνέλαβαν και στα Τρίκαλα καταζητούμενο για ναρκωτικά

Στα Τρίκαλα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας άνδρας σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε διωκτικό έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Στη Χαλκίδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μια Ελληνίδα σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Μάνος Τσαγκαράκης
protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις