Συναγερμός στα Χανιά: Γυναίκα απειλεί ότι θα πέσει από μπαλκόνι

56

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της ΕΛΑΣ, τρία οχήματα και πυροσβέστες καθώς και ειδικός ψυχολόγος που προσπαθεί να διαπραγματευτεί μαζί της

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και την ΕΛΑ,Σ καθώς γυναίκα απειλεί να πέσει από τον τρίτο όροφο οικίας στην οποία διαμένει στην περιοχή του Κουμπέ.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της ΕΛΑΣ, τρία οχήματα και πυροσβέστες καθώς και ειδικός ψυχολόγος που προσπαθεί να διαπραγματευτεί μαζί της.

Στο σημείο του συμβάντος οι πυροσβέστες έχουν απλώσει ειδικό στρώμα σε περίπτωση που η γυναίκα πραγματοποιήσει την απειλή της.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr η δυσκολία έγκειται στο ότι το σπίτι έχει πρόσβαση σε τρία μπαλκόνια, καθιστώντας την διάσωση της πιο δύσκολη. Η γυναίκα έχει πρόσβαση σε δύο από τα τρία μπαλκόνια, καθώς το τρίτο είναι στον χώρο που βρίσκεται η κόρη της.

Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και πριν τρία χρόνια , με δυνάμεις της πυροσβεστικής να επεμβαίνουν και πάλι και να πιάνουν την γυναίκα στο μπαλκόνι.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού της κόρης, την κατέβασαν με σκάλα από το μπαλκόνι, με συνδρομή πυροσβεστών.    

in.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like