Με 24 θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει αύριο Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Η συνεδρίαση, θα διεξαχθεί, δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11-3-2020 ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (ΦΕΚ 55/α/11-3-2020) και την με αριθμό 163/29-05-2020 (ΑΔΑ: Ψ3ΧΝ46ΜΤΛ6-ΑΨ7) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στη συνεδρίαση, αναμένεται να ληφθεί απόφαση για την παραχώρηση αίθουσας του κτιρίου του πρώην Δημαρχείου Αγριάς, για διεξαγωγή αγώνων του σκακιστικού τμήματος του Α.Ο. Αγριάς “Άθλος”. Επίσης, θα συζητηθούν καταβολές μισθωμάτων και θα τροποποιηθεί η αριθμ. 719/2019 απόφασης Δ.Σ., σχετικά με τον καθορισμό του τρόπου καταβολής των τελών κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2020, ενώ αναμένεται να ληφθεί απόφαση, σχετικά με την «Απαλλαγή των επιχειρήσεων με έδρα τον Δήμο Βόλου, οι οποίες διακόπτουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους, λόγω μέτρων αποτροπής διασποράς του κορωνοιού, από αναλογούντα τέλη Καθαριότητας και Φωτισμού, για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί. (ΦΕΚ Α’ 68/20.03.2020)».

Επίσης, αναμένεται να εγκριθεί η τροποποίηση σύμβασης με τίτλο: «Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Βόλου και Υπεύθυνων ακτών βραβευμένων με Γαλάζια σημαία μη πολυσύχναστων παραλιών του Δήμου Βόλου έτους 2020», όσον αφορά την έναρξη της χρονικής περιόδου και του ωραρίου των ναυαγοσωστών.

Στη συνεδρίαση, θα ληφθούν αποφάσεις για συγκρότηση επιτροπών για παραλαβή έργων,για  παράταση της υπηρεσίας “Επιχειρησιακό Σχέδιο εγκατάστασης και λειτουργίας Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης Δήμου Βόλου” και για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Πρασίνου.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις