Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχηματίστηκε σε βάρος του 23χρονου ο οποίος σήμερα το πρωί παρέσυρε με το μηχανάκι που οδηγούσε, ηλικιωμένη γυναίκα στην οδό Δημητριάδος. Η ηλικιωμένη κατέληξε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο του Βόλου, πιθανότατα από καρδιακή ανακοπή.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 10.45 το πρωί στην οδό Δημητριάδος, στο ύψος του Ταχυδρομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 88χρονη γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, όταν παρασύρθηκε από το δίκυκλο.

Αρχικά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς έφερε τραύματα στα πόδια και τη λεκάνη. Νοσηλεύτηκε στο θάλαμο βραχείας νοσηλείας των ΤΕΠ, ωστόσο, το μεσημέρι κατέληξε. Οι πληροφορίες θέλουν την 88χρονη να «έφυγε» από καρδιακή ανακοπή. Ο 23χρονος οδηγός του δικύκλου συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Λίγο αργότερα, αφέθηκε ελεύθερος και παραπέμπεται σε ρητή δικάσιμο. Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις