Στα χέρια της Αστυνομίας «έπεσε» και ο δεύτερος δράστης της απόπειρας ληστείας σε πρατήριο καυσίμων το βράδυ της Δευτέρας.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για 20χρονο, κάτοικο Βόλου, ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα και συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Ευξεινούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ο συνεργός του, ένας 24χρονος, είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι δύο νεαροί, με κλεμμένη μηχανή μεγάλου κυβισμού, αποπειράθηκαν να ληστέψουν τον υπάλληλο βενζινάδικου στην οδό Λαρίσης. Ο ένας από τους δύο, φορώντας κράνος και κραδαίνοντας μαχαίρι, απείλησε τον υπάλληλο, απαιτώντας να του δώσει τις εισπράξεις στο ταμείο. Ωστόσο, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του, διότι εκείνη την ώρα ένα φορτηγό μπήκε στο χώρο των αντλιών κι έτσι οι δύο επίδοξοι ληστές αποχώρησαν.

Ακολούθησε κυνηγητό των νεαρών από την Αστυνομία, μέχρι που έφτασαν στη γέφυρα του Χολορέματος στο Αϊδίνι. Οι νεαροί επιχείρησαν να διασχίσουν τη γέφυρα, οι οποία, όμως, έσπασε, καθώς είχε υποστεί φθορές λόγω του «Ιανού», με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να τραυματιστεί στο πόδι.

Από εκεί και πέρα συνέχισαν πεζή, ωστόσο, ο 24χρονος είχε τραυματιστεί στο πόδι κι έτσι δεν άργησε να συλληφθεί από τους αστυνομικούς.’

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις