Με ταξί θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα προϊόντα που αγοράζουν διαδικτυακά ή τηλεφωνικά, οι καταναλωτές του Βόλου. Ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, θέλοντας να εξυπηρετήσει άμεσα και ταχύτερα τους καταναλωτές, ξεκινά μία νέα συνεργασία, με σκοπό την απρόσκοπτη παράδοση των παραγγελιών.

Το θέμα συζητήθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, όπου ελήφθη και η σχετική απόφαση. Ο ΕΣΒ σε συνεργασία με την Volos Taxi, θέτει στους πολίτες μία ακόμη επιλογή, προσφέροντας ασφαλέστερες και ταχύτερες αγορές, χωρίς εκείνοι καν να βγουν από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παραδόσεις θα γίνονται εντός της πόλης του Βόλου. Το γεγονός ότι οι εταιρείες ταχυμεταφορών (κούριερ) αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα τεράστιο φόρτο εργασίας και παραγγελιών, έχει ως αποτέλεσμα σημαντική καθυστέρηση στην παράδοση των εμπορευμάτων, κάτι που απασχόλησε τη διοίκηση του Συλλόγου που αναζήτησε και βρήκε τη λύση μέσω της συνεργασίας με τη Volos Taxi.

Ένας ακόμη λόγος που αποφασίστηκε η λύση αυτή, είναι και τα μέτρα που ισχύουν για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, εξαιτίας των οποίων αρκετοί καταναλωτές δεν λαμβάνουν το ρίσκο να πάνε στην αγορά.

Να σημειωθεί ότι θα ισχύει ειδική τιμολόγηση για τις επιχειρήσεις – μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου.

Τις επόμενες ημέρες, θα υπογραφεί η συνεργασία και στόχος είναι να ξεκινήσει η εφαρμογή της το συντομότερο δυνατό.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις