ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Με απόφαση της κυβέρνησης αναστέλλεται η τοποθέτηση αορτικών βαλβίδων στα δημόσια νοσοκομεία της πόλης

68

Το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι η λύση του προβλήματος δεν παίρνει αναβολή.

«Εν μέσω πανδημίας, με απόφαση(ΦΕΚ) της κυβέρνησης, χωρίς σοβαρή και τεκμηριωμένη αιτιολογία, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δημόσιων κέντρων της Βόρειας Ελλάδας στα οποία γίνεται εμφύτευση, διαδερμικά, αορτικών βαλβίδων, δηλαδή των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ, Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΊΟΥ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνει πως «με την απόφαση αυτή όλη η Βόρεια Ελλάδα μένει χωρίς κανένα δημόσιο κέντρο (ΕΣΥ) εμφύτευσης βαλβίδων και οι ασθενείς θα αναγκάζονται είτε να προσφεύγουν σε ιδιωτικές κλινικές, πληρώνοντας μεγάλα ποσά της τάξεως των 7.000-8.000 €, είτε να μπαίνουν σε λίστα αναμονής στα νοσοκομεία των Αθηνών και των Ιωαννίνων».

Ως εκ τούτου, το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι η λύση του προβλήματος δεν παίρνει αναβολή και χρέος της κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσει άμεσα την διενέργεια της εν λόγω επέμβασης στο δημόσιο σύστημα υγείας της Θεσσαλονίκης.

real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like