Τηλεδιάσκεψη για την πανδημία του κορονοϊού με τίτλο «Διάλογοι» διοργανώνει το Νομαρχιακό Τμήμα Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ. Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 13 Μαΐου, στις 7:00 μ.μ.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης θα αναπτύξει το θέμα «COVID-19, μύθοι και πραγματικότητα» και η ιστορικός αν. καθηγήτρια και αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ιωάννα Λαλιώτου θα μιλήσει για το θέμα «Πανδημία, κοινωνία, ανθεκτικότητα».

Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom στη διεύθυνση:

(Πλατφόρμα  ZOOM) Τετάρτη 13/05/2020  7:00 μ.μ.

https://us02web.zoom.us/j/81465278848?pwd=NFBzK1lhRDZ4ZFg3QkZoRHI0L2k4QT09

Μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα, ο Πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας Φιλ. Κωνσταντινίδης, σημείωσε ότι θα υπάρχει η δυνατότητα Live και μέσω συνδέσμων, ενώ μέσα στις προθέσεις της ΑΔΕΔΥ είναι να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες τηλεδιασκέψεις και για άλλα ζητήματα όπως την οικονομία, εργασιακά, ειδική αγωγή κ.α.

Ο κ. Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε και στο ευαίσθητο κομμάτι της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, επισημαίνοντας ότι οι όποιες μορφές διδασκαλίας δεν μπορούν να αναπληρώσουν την διά ζώσης μάθηση, ενώ για το ζήτημα των καμερών, δήλωσε ότι είναι θέμα χρόνου η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων να παρέμβει. “Big brother τα σχολεία δε θα γίνουν” είπε χαρακτηριστικά κι υπενθύμισε ότι αύριο Τετάρτη 13 Μαΐου στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στην Α’ Βάθμια Διεύθυνση Μαγνησία για το νέο νομοσχέδιο.

akroama.gr

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις