Τι «παίζει» με Κουρτ, Μπουά και Μπενσαρκί στον Ολυμπιακό – Σενάριο για Παραντέλα – (Video)

109

 

 

Χθες είχε γίνει γνωστό ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής μεταξύ των Πέδρο Μαρτίνς, Φρανσουά Μοντέστο και Κριστιάν Καρεμπέ στο Ρέντη, ώστε να συζητήσουν για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Αυτή η κουβέντα τελικά έγινε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας μεταξύ του Πορτογάλου προπονητή και του υπεύθυνου του τμήματος σκάουτινγκ.

Από τη συζήτηση που είχαν ο Μαρτίνς με τον Μοντεστό προέκυψε η περίπτωση του Γιοάν Κουρτ που προτάθηκε από τον Κορσικανό παράγοντα ως μία καλή λύση για τη θέση των εξτρέμ.

Ο 30χρονος Γάλλος εξτρέμ, που είχε φέτος 26 συμμετοχές και 3 γκολ, μένει ελεύθερος από τη Μπρεστ το καλοκαίρι και φαίνεται πως είναι στην κορυφή της λίστας του Μοντεστό, ο οποίος φέρεται να εκτιμά ότι ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να διαδεχθεί τον Ντανιέλ Ποντένσε.Μάλιστα, ήδη έγινε γίνει μία πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αθήνα και οι απαιτήσεις του φτάνουν τις 600.000 μαζί με κάποια επιμέρους μπόνους.

Κάπως έτσι, φαίνεται πως πηγαίνει πιο πίσω η περίπτωση του Ελβετού winger Κέβιν Μπουά, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Βασιλεία το καλοκαίρι, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Μαροκινό εξτρέμ της Ζάμαλεκ, Ασράφ Μπενσαρκί.

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες από την Αργεντινή «μπλέκουν» τον Ολυμπιακό με τον Χοσέ Παραντέλα της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Πρόκειται για 21χρονο χαφ, ο οποίος παίζει κυρίως στο «8», και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Φέτος ο Αργεντινός είχε 17 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ τον παίκτη φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ο Τσόρι Ντομίνγκες.

-real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like