print sharing button

Το σκάνδαλο του ΕΟΔΥ με την λαθροχειρία στην καταγραφή των κρουσμάτων και την σκανδαλώδη σύμβαση, αγγίζει πλέον το Μέγαρο Μαξίμου. Και αυτό αποδείχτηκε από το απίστευτο ψέμα του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος υποστήριξε ότι η σκανδαλώδης σύμβαση έχει αναρτηθεί στην διαύγεια! 
Αυτό αποδεικνύει ότι το σκάνδαλο δεν περιορίζεται σε κάποιο υπουργείο ή κάποιον οργανισμό. Αλλά αγγίζει απευθείας στο μέγαρο Μαξίμου. Η σπουδή και το άγχος του Στέλιου Πέτσα να το συγκαλύψει ακόμα και με τερατολογίες, το αποδεικνύει.
Δεν υπήρχε περίπτωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να εκτεθεί με αυτό τον τρόπο, εάν δεν υπήρχε εμπλοκή του μεγάρου Μαξίμου στο ανώτατο επίπεδο.

Πότε ανέβηκε στην «διαύγεια» η σκανδαλώδης σύμβαση κύριε Πέτσα;

Αυτό φυσικά το γνώριζε πολύ καλά το λεγόμενο «βαθύ λαρύγγι», που έδωσε όλες τις πληροφορίες για το σκάνδαλο. Και ήταν σε θέση να το γνωρίζει, διότι σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες, πρόκειται για πολιτικό πρόσωπο υψηλού κύρους, ιστορικού στελέχους της παράταξης. Που ήξερε πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία του σκανδάλου, είχε όμως και προσωπικό κίνητρο για να το αποκαλύψει.

Και δεν μιλάμε για συμφέρον οικονομικό ή επιχειρηματικό. Μιλάμε για οργή και ανάγκη για ηθική δικαίωση, διότι ο «εγκέφαλος» του σκανδάλου, προσέβαλε στενότατο συγγενικό του πρόσωπο. Ενώ έχει φερθεί απρεπώς και στο ίδιο το πρόσωπο που έδωσε τα στοιχεία στην εφημερίδα Δημοκρατία. Το κίνητρο πάντως ήταν η βρώμικη επίθεση που δέχεται το στενό συγγενικό πρόσωπο, πολιτικό πρόσωπο και αυτό, από το μιντιακό σύστημα που παίρνει εντολές απευθείας από το μέγαρο Μαξίμου.

Aποκάλυψη! Ιδού τα «διπλά βιβλία» του ΕΟΔΥ για την καταγραφή κρουσμάτων

Για να βοηθήσουμε πάντως όσους αναρωτιούνται, το πρόσωπο δεν χρειάστηκε καν αυτοκίνητο για να φτάσει στα γραφεία της εφημερίδας «δημοκρατία». Πήγε με τα πόδια. Ούτε 3 λεπτά.

Πιο γρήγορα κι από Aston Martin.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις