Στόχος του Κινήματος Αλλαγής είναι να διασφαλίσει την κληρονομιά του ΠΑΣΟΚ σε θέματα εργασίας και συνδικαλισμού – Στόχος να προσεγγίσει και νεότερο κοινό αξιοποιώντας την ψηφιακή εποχή

Επαφές με τους κοινωνικούς εταίρους πραγματοποιεί αυτές τις μέρες η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά, τη Δευτέρα συνάντησε τον προέδρου του ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο και τον αναπληρωτή γραμματέα οργανωτικού, Θάνο Βασιλόπουλο. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Υπεύθυνος του αρμόδιου κοινοβουλευτικού τομέα, Γιώργος Μουλκιώτης και οι Υπεύθυνοι τομέων Εργασίας και Συνδικαλιστικού, Χρήστος Μέγας και Γιώργος Βασιλόπουλος. Η κ. Γεννηματά, ανέλυσε τις 9 προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής για την Εργασία, μεταξύ των οποίων είναι ο σταθερός και ανοιχτός διάλογος με τα συνδικάτα, νέες δουλειές για τους ανέργους, προστασία δικαιωμάτων και αξιοπρέπειας, ειδικότερη μέριμνα για όσους εργάζονται με τηλεργασία αλλά και την αντιμετώπιση των διακρίσεων και στήριξη των γυναικών.

Τη Τρίτη, η κυρία Γεννηματά, συνάντησε στο γραφείο της στη Βουλή τον πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Παπαλεξόπουλο και την αντιπροσωπεία του.

Τη Τετάρτη, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Γιώργο Καββαθά και τον Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ Α. Νικολόπουλο, με αντικείμενο τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα στην κρίση και τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής, για την αξιοποίηση των πόρων του ταμείου ανάκαμψης. Στην συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές Β. Κεγκέρογλου, Κ. Σκανδαλίδης, Μ. Κατρίνης και οι γραμματείς των τομέων Γ. Κουτσούκος, Α. Πόντας και Σ. Κομνηνός. Σε δήλωση της η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι χρειάζονται γενναίες και στοχευμένες παρεμβάσεις για τους μικρομεσαίους.

Ενώ ο κύκλος επαφών θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με εκπροσώπους του ΣΕΤΕ. Ειδικότερα για τους εργαζόμενους στον τουρισμό, το Κίνημα Αλλαγής έχει αναφερθεί αρκετές φορές ζητώντας μέτρα για την εργασία τους καθώς είναι ο κλάδος που έχει πληγεί εν μέσω της πανδημίας.

Στόχος να διασφαλίσουν την κληρονομιά του ΠΑΣΟΚ

Όπως σημειώνουν στελέχη της Τρικούπη μιλώντας στο protothema.gr το Κίνημα Αλλαγής, εντείνει τις επαφές του με τους κοινωνικούς εταίρους, σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει την παραδοσιακή κληρονομία του ΠΑΣΟΚ σε θέματα εργασίας αλλά και συνδικαλισμού.

Άλλωστε, στις 3 Σεπτεμβρίου, όπου συμπληρώνεται 46 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής έχει προσπαθήσει να παντρέψει την ιστορία με τη μοντέρνα εποχή. Δηλαδή, ήδη από το σαββατοκύριακο όπως δημοσίευσε το protothema.gr, το Κίνημα Αλλαγής, έχει ξεκινήσει την καμπάνια για ενημέρωση της βαριάς κληρονομίας του κόμματος στο ΕΣΥ επικοινωνώντας και στην ψηφιακή εποχή με ειδικό hashtag #pasok46 που κυκλοφορεί ήδη στα social media.

Η Τρικούπη, έχει επενδύσει στο παραδοσιακό κοινό της αλλά προσπαθεί να προσεγγίσει και τις νεότερες ηλικίες μέσω της ψηφιακής εποχής. Έτσι και αλλιώς, λόγω της πανδημίας η εκδήλωση της 3ης Σεπτεμβρίου θα είναι σε κλειστό κύκλο με αυστηρές προσωπικές προσκλήσεις, ωστόσο θα μεταδοθεί και ψηφιακά μέσω ηλεκτρονικών πλατφορμών και κυρίως, μέσα από τα social media του κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, την Τετάρτη στο Ζάππειο οι προσκεκλημένοι θα φορούν μάσκες ενώ ήδη έχουν τυπωθεί ειδικές που θα έχουν πάνω και το έμβλημα του ΠΑΣΟΚ.

Ελένη Γκρήγκοβιτς
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις