Ορίστηκε ως νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό, παρότι δεν πληροί καμία από τις σχετικές προϋποθέσεις

Σε υγειονομική «βόμβα» εξελίσσεται το Νοσοκομείο Αγρινίου που ορίστηκε ως νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό, παρότι δεν πληροί καμία από τις σχετικές προϋποθέσεις.

Αυτό καταγγέλλουν τόσο οι νοσοκομειακοί γιατροί του Αγρινίου όσο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θάνος Μωραΐτης. «Η κυβέρνηση άφησε ένα νοσοκομείο αναφοράς να μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα, χωρίς γρήγορα τεστ, χωρίς μοριακό αναλυτή, χωρίς προσωπικό. Η επιχειρησιακή ανεπάρκεια της κυβέρνησης έχει οδηγήσει σε σοβαρότατο κίνδυνο διασποράς, με δυσμενή αποτελέσματα για προσωπικό, ασθενείς και πολίτες», σχολιάζει σχετικά ο πρώην υφυπουργός.

Η ανακοίνωση των Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας κάνει λόγο για τραγικές ελλείψεις και μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείου, που καλείται να συνδράμει τους 100.000 και πλέον κατοίκους του Αγρινίου και των περιχώρων.

Ακούει ο υπουργός Υγείας ή θέλει να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να έχει κι άλλη… Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά στη δυτική Ελλάδα; Είναι στο παρά πέντε να συμβεί το ίδιο και στο Αγρίνιο.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις