⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΗ σορός του βρισκόταν σε αποσύνθεση
Σοκαριστικές εικόνες εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Βέροιας, έπειτα από την εύρεση πτώματος άνδρα σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του veriotis.gr, ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος μέσα σε κτίσμα στα «Τενεκετζίδικα».
Ο θάνατός του εκτιμούν οι Αρχές, πως επήλθε πριν από μήνες, καθώς η σορός του βρισκόταν σε αποσύνθεση. Το σοκαριστικό είναι ότι τον άνδρα εντόπισε κρεμασμένο περαστικός από το σημείο και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.
Όπως εικάζεται, ο δυνατός αέρας ίσως ήταν αυτός που έριξε κάποια πόρτα ή το παράθυρο του παλιού κτίσματος και αποκάλυψε το μακάβριο θέαμα έπειτα από πολύ καιρό.
Μέχρι στιγμής, η ταυτότητα του άνδρα δεν έχει γίνει γνωστή, ενώ πάνω του δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα. Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Αστυνομία και το ανακριτικό τμήμα του ΑΤ Βέροιας, όπου επιχειρούν κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω προσβασιμότητας και οσμής, να διαλευκάνουν την υπόθεση. Στο πτώμα θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.
πηγή:newsbeast.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































