Αναδημοσιεύοντας βρετανικό άρθρο

O εκνευρισμός των Τούρκων για την έμπρακτη υποστήριξη της Γαλλίας και του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην Ελλάδα, είναι εμφανής. Από το πρωί τουρκικά ΜΜΕ στοχοποιούν τον Γάλλο πρόεδρο, ενίοτε … τρολάροντάς τον, χρησιμοποιώντας χθεσινό καυστικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Times», σύμφωνα με το οποίο: «Ο Εμανουέλ Μακρόν προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα του κόσμου από το τζετ σκι του».

Χωρις_τιτλο1

«Ενώ το Ορούτς Ρέις, συνεχίζει την πρόοδό του στην ανατολική Μεσόγειο, χωρίς να δίνει εξηγήσεις, ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν ξεπέρασε και πάλι το όριο κατά της Τουρκίας» γράφει η τουρκική Ηurriyet, αναδημοσιεύοντας το βρετανικό δημοσίευμα με τίτλο: «Ο Μακρόν έχει ξεπεράσει τα όρια κατά της Τουρκίας! Οι Βρετανοί το διασκεδάζουν».

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, που συνοδεύεται από φωτογραφίες του Γάλλου προέδρου να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές κάνοντας jet ski στη Μεσόγειο, ο Μακρόν επιχειρεί ν’ αποδείξει την εικόνα ενός νεαρού και σύγχρονου ηγέτη, παρα τα προβλήματα και την κρίση στη χώρα του μετά και την πανδημία του coovid-19 και στη χώρα του.

πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις