Ως άλλος «Μεσσίας» ο Αλέξης Τσίπρας καμαρώνει, επειδή (λέει)  άφησε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, το οικονομικό «μαξιλάρι» 24 δις, αναφέροντας πως αν δεν υπήρχε το μαξιλάρι του ΣΥΡΙΖΑ,  θα είχαμε χρεοκοπήσει !

Μάλιστα… Ο Μεσσίας που ήρθε και μας έσωσε…

Ξεχνάει βέβαια να αναφέρει,  πως το μαξιλάρι δεν είναι του ΣΥΡΙΖΑ,  αλλά η ματωμένη φορολογία του Ελληνικού λαού που επέβαλε αυτός και το οικονομικό του επιτελείο,  για να βγάζει υπερπλεονάσματα και να παίρνει συγχαρητήρια από τη Γερμανίδα πρωθυπουργό, εκείνη που πριν γίνει πρωθυπουργός,  μας έλεγε πως θα την έδιωχνε,  με το περίφημο Go back madam Merkel.

Το μαξιλάρι των 24 δις που άφησε κληρονομιά ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη,  προήλθε

Από την υπεροφορολόγηση της μεσαίας τάξης,

Την προκαταβολή φόρου 100% που είχε επιβάλει,

Τις αυξήσεις φόρων,

Τον ΕΝΦΙΑ που δεν κατήργησε

και άλλες πολλές ακόμη αλχημείες.

Βέβαια στο τέλος,  όταν συνειδητοποίησε ότι θα έχανε την καρέκλα αυτός και η παρέα του, δήλωναν ότι πράγματι είχαν επιβάλει σκληρά φορολογικά μέτρα και είχαν αδικήσει τη μεσαία τάξη, αλλά ήταν αργά για τον ίδιο και την παρέα του. Ο λαός είχε αγανακτήσει!!!

Και να που σήμερα με θράσος εγκαλεί την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη – η οποία όντως πηγαίνει με μια λογική βλέποντας και κάνοντας – για τα πεπραγμένα της.

Όπως κρίθηκε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του από τον Ελληνικό λαό και πήγε στον «πάγκο»,  έτσι θα κριθεί και η παρούσα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία με τα εντελώς αδικαιολόγητα μέτρα που έχει πάρει, αφού έχουμε ελάχιστα κρούσματα και ελάχιστους θανάτους, έβαλε την χώρα στο ψυγείο,  και καταστρέφει καθημερινά την Ελληνική οικονομία, ακούγοντας, όπως ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει, τους επιστήμονες, οι οποίοι στις αναφορές τους λένε….ίσως….μπορεί…δεν γνωρίζουμε ακόμη….θα δούμε….

Με τα ίσως….μπορεί…δεν γνωρίζουμε ακόμη….θα δούμε….  των επιστημόνων, και την κατατρομοκράτηση των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ,   έβαλε σε υποχρεωτική αναστολή λειτουργίας 205.000 επιχειρήσεις και στην ανεργία 1.000.000 Έλληνες πολίτες,  δίνοντάς τους 800€,  για 1,5 μήνα

Ο μόνος που ΔΕΝ δικαιούται όμως να  μιλά,  είναι ο Αλέξης Τσίπρας!

Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει.
Joseph De Maistre, 1753-1821, Γαλλοϊταλός διπλωμάτης & φιλόσοφος

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις