Και ξαφνικά ο «μαρτυριάρης» Τσαβούσογλου,  μαρτύρησε πως στο Βερολίνο πραγματοποιήθηκε τριμερής συνάντηση,  με τη συμμετοχή Ελλάδας, Τουρκίας και Γερμανίας, αναγκάζοντας την Ελληνική κυβέρνηση να το επιβεβαιώσει και την αντιπολίτευση να ξεσηκωθεί-δικαιολογημένα-αφού δεν γνώριζε τίποτα.

Μέχρι εδώ όλα καλά… Καταλάβαμε πως η Ελληνική κυβέρνηση έχει κρυφή ατζέντα,  και πραγματοποίησε κρυφή συνάντηση με τους Τούρκους στο Βερολίνο, τη στιγμή που εδώ στα Ελληνικά ΜΜΕ,  παρουσιάζεται πως έχει κηρύξει ανένδοτο κατά του Ερντογάν.

Όμως η αποκάλυψη,  πως στην τριμερή από την πλευρά της Ελλάδας συμμετείχε η διπλωματική σύμβουλος του πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή, και όχι ο καθ ύλην αρμόδιος υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας, δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά !

Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ΥΠΕΞ ο Νίκος Δένδιας, δεν  άρεσε σε αρκετούς μέσα στην κυβέρνηση.

Από το σημείο αυτό όμως, (αντιπάθειας στο πρόσωπό του),  μέχρι του σημείου αποκλεισμού του σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, που αφορά στην εξωτερική μας πολιτική, και της αντικατάστασής του από τη διπλωματική σύμβουλο του πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή, υπάρχει μεγάλη απόσταση…

ή δεν τον εμπιστεύονται,  ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη διγλωσσία του, θέλει να ελέγχει πλήρως, ΚΑΙ το πεδίο της εξωτερικής πολιτικής.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις