Υποψήφιοι για τον πάγκο του Παναθηναϊκού Πογιάτος, Σίλας, Ιραόλα και Ιντιάκεθ – (ΦΩΤΟ)

104

Ο Γιώργος Δώνης μετά τα πλέι οφ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και τα πρώτα σενάρια για τον αντικαταστάτη του έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τσάβι Ρόκα, έχει ήδη τσεκάρει τη λίστα του, η οποία όπως φαίνεται θα έχει… άρωμα Ιβηρικής χερσονήσου.

Τα πρώτα σενάρια για τον πράσινο πάγκο έκαναν λόγο για τους Ντάνι Πογιάτος, Ζόρζε Σίλας, Άντονι Ιραόλα και Ιμανόλ Ιντιάκεθ!

Σε ό,τι αφορά τον 46χρονο Ισπανό Ντάνι Πογιάτος, πρόκειται για τεχνικό που εργάζεται στην Ακαδημία της Ρεάλ και συγκεκριμένα στην Κ-19 του ισπανικού συλλόγου.Πριν από δύο χρόνια ήταν κοντά στην Ομόνοια, αλλά τελικά επέλεξε να αποδεχθεί την πρόταση των Μαδριλένων, όπου είχε βρεθεί και στο παρελθόν, αλλά στην Κ-18.

Έχει περάσει από τις Ακαδημίες της Εσπανιόλ, την εθνική ομάδα του Μπαχρέιν και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στη λίστα του Παναθηναϊκού φαίνεται πως βρίσκεται και ο 44χρονος Πορτογάλος μέχρι πρότινος προπονητής της Σπόρτινγκ, Ζόρζε Σίλας.

Ο Σίλας δούλεψε για 1,5 χρόνο στην Μπελενένσες (16 Ιανουρίου 2018 ως 4 Σεπτεμβρίου 2019) και έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2019 τον… ηλεκτρικό πάγκο της ομάδας της Λισαβόνας.

Τον Μάρτιο του 2020 αποχώρησε από τον πάγκο των «λιονταριών», είναι ελεύθερος και το κασέ του, όπως και η αγωνιστική του φιλοσοφία, ταιριάζουν στον Παναθηναϊκό.

Πέρα από τους Πογιάτος και Σίλας, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως εξετάζει και την περίπτωση του 37χρονου Ισπανού τεχνικού της Μιραντές, Άντονι Ιραόλα, που οδήγησε την ομάδα του μέχρι τα ημιτελικά του Copa Del Rey, αλλά και του 48χρονου Ισπανού κόουτς Ιμανόλ Ιντιάκεθ, τον οποίο ο Ρόκα γνωρίζει από την κοινή τους πορεία στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων έχει δημόσια εκδηλώσει τον θαυμασμό και την πίστη του στις ικανότητες του Ιντιάκεθ και τον στήριξε κόντρα σε όλους και σε όλα στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να κατακτήσουν στην ΑΕΚ Λάρνακας το Κύπελλο το 2018.

-Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like