Φίλαθλοι συγκρούστηκαν με την αστυνομία προσπαθώντας να πλησιάσουν τη σορό του Μαραντόνα – (VIDEO)

103

Χάος στους δρόμους του Μπουένος Άιρες, όταν οπαδοί του Ντιέγκο Μαραντόνα συγκρούστηκαν με την αστυνομία, προσπαθώντας να πλησιάσουν και να αγγίξουν το φέρετρο με τη σορό του.

Αιμόφυρτοι φίλαθλοι στους δρόμους έσπρωχναν με λύσσα τις ασπίδες των αστυνομικών, ξεσπώντας σε κλάματα, ενώ αστυνομικοί προσπαθούσαν να τους εμποδίσουν  να πλησιάσουν στην λευκή νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του αγαπημένου αστέρα του ποδοσφαίρου.

Κάποιοι μάλιστα κατάφεραν να φτάσουν πιο κοντά στο αυτοκίνητο, έχοντας σπάσει με κλωτσιές τα προστατευτικά κάγκελα που χώριζαν το κοινό από την πομπή.

Μόλις το φέρετρο βγήκε από το όχημα, καλυμμένο από μια σημαία στα χρώματα της Αργεντινής, οι φαν ξεκίνησαν να το ραίνουν με λουλούδια και φανέλες ποδοσφαίρου.Το φέρετρο του Ντιέγκο Μαραντόνα μεταφέρθηκε τελικά στο προεδρικό μέγαρο του Μπουένος Άιρες, όπου θα παραμείνει για τρεις μέρες πριν πραγματοποιηθεί η ταφή του, ενώ τρεις μέρες αναμένεται να διαρκέσει και το επίσημο πένθος που κήρυξε η κυβέρνηση της Αργεντινής προς τιμήν του ποδοσφαιριστή.

ΠΗΓΗ: The Sun -Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like