Μεγάλη δικαίωση για τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

print sharing button

Ερωτηθείς από την εφημερίδα Μακεδονία για το εάν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του ίδιου, του Απόστολου Τζιτζικώστα και αυτοδιοικητικών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις 22 Οκτωβρίου υπήρξαν εισηγήσεις και ανησυχίες, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρει ότι ήταν λιγοστές οι εισηγήσεις για μέτρα το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου.

Συνεχίζοντας, προέβη στην παραδοχή ότι τουλάχιστον ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, έκανε μια από τις λιγοστές εισηγήσεις για τη λήψη επιπλέον μέτρων πριν από το τριήμερο της 26ης – 28ης Οκτωβρίου προς την κυβέρνηση,

Η τοποθέτηση αυτή του υφυπουργού κύριου Χαρδαλιά, αποτελεί ηχηρή διάψευση για τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και μεγάλη δικαίωση για τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Πριν από δύο εβδομάδες ο κ. Μητσοτάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, μιλώντας για την παντελή απώλεια ελέγχου στη Θεσσαλονίκη που στοιχίζει σε ανθρώπινες ζωές καθημερινά, είχε πει: “Δεν υπήρχαν αιτήματα από κανέναν να κλείσουμε νωρίτερα, ούτε κανένας ειδικός μάς το είχε υποδείξει αυτό”»

Σήμερα ο ισχυρισμός αυτός του πρωθυπουργού διαψεύδονται από τα πλέον επίσημα χείλη. Από τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος έχει αναλάβει το δύσκολο έργο εφαρμογής των μέτρων για την πανδημία. Ο Χαρδαλιάς είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή καθημερινά, οπότε ο λόγος του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις