Για τριπλή κρίση που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία έκανε λόγο ο Αλέξης Χαρίτσης κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «πελαγοδρομεί» σε όλα τα επίπεδα.

Μιλώντας «Στο Κόκκινο», ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «εδώ και καιρό έχουμε μιλήσει για την τριπλή πρόκληση που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία», αναφέροντας «την υγειονομική κρίση» και «τις βαθιές και διαρκείς στο χρόνο οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας. Και βεβαίως είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά που συνεχώς οξύνονται, δεδομένης και της τουρκικής προκλητικότητας», πρόσθεσε.
Χαρίτσης: Αναμέναμε ολοκληρωμένο σχέδιο από την κυβέρνηση

«Θα περιμέναμε από την κυβέρνηση, να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ώστε η ελληνική κοινωνία να αντιμετωπίσει με ασφάλεια την πολλαπλή αυτή κρίση» υπογράμμισε ο Αλ. Χαρίτσης. «Αντίθετα βλέπουμε αποσπασματικά μέτρα τα οποία δεν μπορούν να καλύψουν τις δομικές αδυναμίες της κυβερνητικής πολιτικής» πρόσθεσε, στηλιτεύοντας ειδικότερα την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, όπου «η κυβέρνηση προσπάθησε να παρουσιάσει μια εικόνα επίπλαστης κανονικότητας, προχωρώντας σε μια λογική άρον-άρον επανεκκίνησής της οικονομίας και ανοίγματος του τουρισμού» αλλά και «εξοργιστικής μετάθεσης ευθυνών στους ίδιους του πολίτες».

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/haritsis-anoigoyn-sholeia-mathiton-horis-maskes

Φωτογραφία: Intime, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις