“Η κυβέρνηση οφείλει να ολοκληρώσει τις διαδικασίες πρόσληψης μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που είχε δρομολογήσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ακόμη εκκρεμούν”, διεμήνυσε ο βουλευτής

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη οφείλει να ολοκληρώσει τις διαδικασίες πρόσληψης μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που είχε δρομολογήσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ακόμη εκκρεμούν, όπως ζητήσαμε επανειλημμένα από την πρώτη στιγμή» διεμήνυσε ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7» στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες γιατρών και νοσηλευτών έξω από το Νοσοκομείο Σωτηρία.

«Σε πολύ δύσκολες συνθήκες λόγω μνημονίου και όχι λόγω κάποιας πανδημίας, αλλά επειδή ήταν πολιτική μας επιλογή, στηρίξαμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με προσλήψεις μόνιμου και έκτακτου προσωπικού και αύξηση της χρηματοδότησης του υπουργείου Υγείας» τόνισε ο Αλ. Χαρίτσης, θυμίζοντας ότι την περίοδο 2015-2019 «19.500 γιατροί και νοσηλευτές μπήκαν στο σύστημα υγείας. Σκεφτείτε πού θα βρισκόταν σήμερα το ΕΣΥ χωρίς αυτές τις προσλήψεις».

πηγή:news247.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις