Έκκληση στους κατοίκους Ημαθίας, Κιλκίς, Πιερίας και Πέλλας να τηρήσουν αυστηρά τα περιοριστικά μέτρα – Task Force για το άνοιγμα των σχολείων

Την απόφαση της Πολιτικής Προστασίας να άρει τα περιοριστικά μέτρα σε Πάρο και Αντίπαρο ανακοίνωσε σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για την πανδημία, είπε ότι η εικόνα στα δύο νησιά έχει βελτιωθεί σημαντικά και ευχαρίστησε τους κατοίκους για την τήρηση των οδηγιών. Παράλληλα έκανε έκκληση στους κατοίκους της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Πιερίας και της Πέλλας να τηρήσουν αυστηρά τα περιοριστικά μέτρα  που αποφασίστηκαν και τέθηκαν σε εφαρμογή από σήμερα το πρωί.

Έκανε λόγο για τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων στις περιοχές αυτές από μια μόνο συρροή, τόνισε πως η κατάσταση είναι κρίσιμη και ζήτησε από τους κατοίκους να τηρούν πιστά τα μέτρα.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε επίσης ότι εξασφαλίστηκαν 200.000 γρήγορα τεστ και η πρώτη φουρνιά θα πάει στη Μυτιλήνη.  Ανακοίνωσε επίσης ότι τα περιοριστικά μέτρα στην Αττική παραμένουν.

Δημιουργείται Task Force στα Σχολεία με τη συμμετοχή της Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου υγείας και παιδείας για την αντιμετώπιση τυχόν κρουσμάτων στα σχολεία.

Πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις