Χωρίς θεατές θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Πήλιο η 40η Ανάβαση Πορταριάς με τη συμμετοχή τουλάχιστον 80 οδηγών από όλη την χώρα.

Οι συμμετοχές κλείνουν στις 8 μ.μ. απόψε ενώ την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και από τις 16.00 η ώρα έως τις 20.00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο Ι. ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ στο 4ο χλμ. Βόλου – Λάρισας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για όλα τα Τοπικά πληρώματα που θα συμμετέχουν στην Ανάβαση αλλά και σε όσα πληρώματα από άλλες περιοχές το επιθυμούν.

Ο δρόμος θα κλείσει από την Τροχαία και το Σάββατο για τα δοκιμαστικά και την Κυριακή για την Ανάβαση.

Ειδικότερα ο δρόμος θα κλείσει το Σάββατο στις 11 το πρωί και τα δοκιμαστικά θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι. Την Κυριακή ο δρόμος θα κλείσει στις 9 το πρωί και η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 πμ. Το άνοιγμα του δρόμου και τις δύο ημέρες, θα εξαρτηθεί από την διάρκεια δοκιμών και ανάβασης. Εναλλακτικά θα χρησιμοποιηθεί η διαδρομή Βόλος – Αγριά – Δράκεια – Χάνια καθώς ο δρόμος μέσω Κουκουράβας είναι κλειστός.

Κύπελλα σε Ντριφτάδες

Έρχονται κάθε χρόνο και μας προσφέρουν απλόχερα θέαμα ξεσηκώνοντας όλους τους θεατές με τις απίστευτες γωνίες που παίρνουν στις στροφές.
Η ΛΑ Βόλου θα τιμήσει και φέτος (Όπως και πέρισυ) στην απονομή όλους αυτούς τους Ντριφτάδες που θα συμμετέχουν στην φετινή Ανάβαση Πορταριάς.
Τα Κύπελλα είναι μια ευγενική Χορηγία του Κώστα Βασταρδή και των Ξενοδοχείων Πράσινο Γαλάζιο και Μπλέ Φεγγάρι στο πανέμορφο Μούρεσι.

 

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις