Χωρίς προβλήματα, εξελίχθηκε η διαδικασία διανομής των σάκων με τα αποκόμματα των τετραδίων για την ταυτοποίηση των στοιχείων από τους Διευθυντές των σχολείων, για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών.

Μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα, η Προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων της Β’Β’αθμιας και Πρόεδρος Εξεταστικής επιτροπής Μαγνησίας Ρηγώ Φασουράκη, δήλωσε ότι “Εμείς σήμερα το πρωί στις 8 παραλάβαμε τους σάκους με τα αποκόμματα των τετραδίων και μέσα σε μισή ώρα οι Διευθυντές όλων τα σχολείων τα είχαν πάρει γισ να κάνουν την ταυτοποίηση και να αναρτηθούν οι βαθμοί”.

Στα τέσσερα σχολεία των νησιών των Σποράδων, στην Σκιάθο, Σκόπελο, Γλώσσα Σκοπέλου και Αλόννησο, τους σάκους τους άνοιξαν οι υπάλληλοι της Β΄Βάθμιας έκαναν τον έλεγχο των αποκομμάτων με τις καταστάσεις κι έστειλαν έτοιμα τα στοιχεία στους Διευθυντές προκειμένου να μην υπάρξει καθυστέρηση. Μάλιστα οι υποψήφιοι μπορούν να δούνε τις βαθμολογίες τους και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Όπως τόνισε η κ. Φασουράκη “Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στη διαδικασία. Μάλιστα ενημερωθήκαμε από το ΕΠΑΛ Αλμυρού, ότι μαθήτρια έγραψε άριστα σε όλα τα μαθήματα, πάνω από 19 και μπορεί να είναι και η πρώτη των πρώτων όχι μόνο στη Μαγνησία αλλά και σε όλη την Ελλάδα”.

Μάλιστα η κ. Φασουράκη πρόσθεσε ότι σήμερα είναι ανοιχτά τα σχολεία για να δι΄νουν τους κωδικούς για τα μηχανογραφικά και οι υποψήφιοι με΄χρι τις 17 Ιουλίου μπορούν να οριστικοποιήσουν τα μηχανογραφικά τους.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις