Ο δημοσιογράφος κ Νίκος Ευαγγελάτος,  παίρνει ζωντανή συνέντευξη από την κ Θεοχαρίδου,  η οποία συμμετέχει σε ένα μαζικό διαδικτυακό κίνημα γονέων,  κατά της υποχρεωτικής μάσκας στα παιδιά στο σχολείο.

 

Στο Video παρουσιάζεται η αλήθεια, με επιμέρους Videos δηλώσεων του υπουργού κ Γεωργιάδη, του καθηγητή κ Σύψα και του καθηγητή κ Τσιόδρα,  οι οποίοι τάσσονται ξεκάθαρα κατά της χρήσης μάσκας από υγιείς ανθρώπους.

VIDEO

 

Παρά την επίκληση της κ Θεοχαρίδου στις δηλώσεις αυτές,  ο δημοσιογράφος συνεχίζει να επιμένει πως… ουδέποτε άκουσε τους συγκεκριμένους να έχουν ταχθεί κατά της χρήσης μάσκας από υγιείς ανθρώπους.

 

Σε προηγούμενη εκπομπή του δε, όπως ακούγεται στο Video, ο κ Ευαγγελάτος είχε πάρει θέση για επιβολή ποινικών κυρώσεων κατά των γονέων, που δε θα βάζουν στα παιδιά τους μάσκα!

 

Είναι δικαίωμα του ίδιου να διασύρεται δημόσια. Όχι όμως όταν έχει το ρόλο της ενημέρωσης των πολιτών, μέσα από ένα τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας.

 

Πόσο περήφανοι άραγε αισθάνονται οι συνάδελφοί του δημοσιογράφοι και το συνδικαλιστικό τους όργανο, ΕΣΗΕΑ, γι αυτού του είδους την ενημέρωση;

 

Απολαύστε τον κ Ευαγγελάτο,  με την δέουσα προσοχή.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις