Mια πραγματική περγαμηνή στο πολυετές έργο και προσφορά του Νίκου Ευαγγελάτου στις κυβερνήσεις, είδαμε εχθές στην εκπομπή του,  με την έκτακτη παρέμβαση του υπουργού ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Βλέποντας το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Mega και έδειχνε συγκεκριμένα καταστήματα στο Χαλάνδρι να παραβιάζουν τους όρους του Click Away, ο υπουργός ανάπτυξης ζήτησε να παρέμβει στον αέρα. Και αυτά που είπε σχεδόν με δάκρυα ευγνωμοσύνης στα μάτια, ήταν μία πραγματική περγαμηνή στο πολυετές έργο και προσφορά του Νίκου Ευαγγελάτου στις κυβερνήσεις:

Αυτή τη στιγμή κλιμάκια του υπουργείου κατευθύνονται στο Χαλάνδρι για να σφραγίσουν τα καταστήματα που δείξατε στην κάμερα, και να επιβάλλουν πρόστιμα στους ιδιοκτήτες! Το ίδιο έγινε και σήμερα, με τα καταστήματα που δείξατε εχθές στην Ερμού. Θα κλείνετε μόνος σας κάθε μέρα και από ένα κατάστημα. Μπράβο κύριε Ευαγγελάτο που είστε επέκταση του κρατικού μηχανισμού!

 

Θλίψη μόνο προκαλεί το VIDEO!

Το να βοηθήσει οποιοσδήποτε πολίτης τις αρχές στην εξιχνίαση ενός εγκλήματος,  είναι υποχρέωσή του. Το να “βοηθά” όμως ο δημοσιογράφος, με το “αποκαλυπτικό” του ρεπορτάζ, να καταστραφούν επιχειρηματίες που κάθε μέρα και πιο πολύ βρίσκονται σε απόγνωση,  σφραγίζοντας τα καταστήματά τους και δεχόμενοι υψηλά πρόστιμα, αυτό δεν είναι ούτε υποχρέωσή του ούτε έχει σχέση με το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Απλά στοχοποιεί όλο τον κλάδο!

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις