Έτρεξε ο Ν. Αλιβιζάτος, ως ο εκφραστής του νομικού Σημιτισμού, να διαβεβαιώσει για το «συνταγματικόν» της απόφασης απαγόρευσης συναθροίσεων και πειθάρχησε η Φώφη Γεννηματά, αρνούμενη να υπογράψει την δήλωση των «τριών».

Αυτό δεν σημαίνει ότι ξεμπέρδεψε όμως, καθώς διαλέγοντας στρατόπεδο σε αυτή την αντιπαράθεση, ξεσήκωσε τις αντιδράσεις των «συριζόφιλων» εντός του ΚΙΝΑΛ.

Οι οποίοι φρόντισαν να διαφοροποιηθούν. Πρώτος πρώτος ο Χάρης Καστανίδης, ο οποίο απαντώντας σε ερώτηση του γιατί δεν υπογράψει το συγκεκριμένο κείμενο απάντησε «Παρακαλώ, αλλού την ερώτηση». Είχε προηγηθεί αναρτησή του στην οποία έκανε λόγο για αντισυνταγματική απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει γενικώς τις υπαίθριες δημόσιες συναθροίσεις, στην οποία προφανώς ταυτίστηκε με ΣΥΡΙΖΑ και λοιπούς.

Η ουσία είναι ότι όποια απόφαση και να παίρνει η Γεννηματά, κάποιος στο κόμμα θα τσινάει. Θα είναι ο Καστανίδης ή θα είναι η Γιαννακοπούλου;
Αυτή είναι η μοίρα της δεξαμενής των στελεχών της  «μ’ όποιον να ‘ναι» συγκυβέρνησης.Τουλάχιστον πήρε μπράβο από τον Μπάμπη Παπαναγιώτου.

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις