⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΟ πρόεδρος των πρωταθλητών φορώντας τη φανέλα της ομάδας κρατάει το τρόπαιο στα χέρια του
Μετά τη νίκη επί του Άρη με 2-1 που χάρισε στον ΠΑΟΚ τον φετινό τίτλο στη Super League, τη Δευτέρα 20 Μαΐου, οι δύο γιοι του Ιβάν Σαββίδη, Νίκος και Γιώργης εμφανίστηκαν μπροστά από το γήπεδο του «δικέφαλου του Βορρά» με την κούπα στα χέρια.
«Μια τελευταία αγκαλιά στο τρόπαιο πριν ο Νίκος επιστρέψει στην Αγγλία. Το τρόπαιο σύντομα θα ταξιδέψει και σε μια ακόμη αγκαλιά, ίσως σ´ εκείνον που το αξίζει περισσότερο, στον Ιβάν Σαββίδη!», ανέφερε στο ποστάρισμα της η ασπρόμαυρη ΠΑΕ και 10 ημέρες αργότερα η κούπα ταξίδεψε στο Ροστόφ.
«Στην αγκαλιά του ανθρώπου που το πίστεψε πρώτος!», έγραψε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνοδεύοντας τη φωτογραφία του τρισευτυχισμένου Ιβάν Σαββίδη.
Ο πρόεδρος των πρωταθλητών φορώντας τη φανέλα της ομάδας (όπως συνηθίζει από τον πρώτο καιρό που ανέλαβε τις τύχες της) και με μία μακριά γενειάδα (που αντιθέτως δεν μας είχε συνηθίσει) κρατάει το τρόπαιο μ’ ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του.
Ωστόσο πέρα από την… συνάντηση του με την κούπα, η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι η πρώτη που δημοσιεύει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ με τον κ. Σαββίδη και η οποία δεν προέρχεται από τις βιντεοκλήσεις που κάνει (ακόμη και καθημερινά) με τα στελέχη της ΠΑΕ ή τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
pronews.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































