Η δημοτική Αρχή θα πρέπει άμεσα να εξετάσει νέες περιπτώσεις οικοπέδων, αναφέρει η παράταξη «Μαζί για τον Βόλο» σχετικά με το θέμα του οικοπέδου που θα αναγερθεί το νέο δικαστικό Μέγαρο. Μάλιστα, προτείνει δύο μεγάλα οικόπεδα στον περιφερειακό, στο ύψος του χειμάρρου Αναύρου.

Η παράταξη «Μαζί για τον Βόλο» εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις πρόσφατες πληροφορίες που θέλουν το οικόπεδο στη Στέγη Ανηλίκων να μην θεωρείται κατάλληλο για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου.

Οι «Μαζί για τον Βόλο» επιρρίπτουν ευθύνες στη δημοτική Αρχή, κάνοντας λόγο για αλαζονεία, περιφρόνηση των αντιπολιτεύσεων, υποβάθμιση του διαλόγου που είχε ως συνέπεια «μετά από έξι χρόνια δημοτικής Αρχής Μπεόυ να είμαστε ακόμα στο μηδέν».

«Καλούμε», αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης, «τη δημοτική Αρχή να εξετάσει νέες περιπτώσεις οικοπέδων άμεσα και μεταξύ αυτών προτείνουμε να διερευνήσει την περίπτωση δύο μεγάλων οικοπέδων στον περιφερειακό, στο ύψος του χειμάρρου Αναύρου. Η συγκεκριμένη περίπτωση έχει το πλεονέκτημα του ιδιοκτησιακού, καθώς τα οικόπεδα ανήκουν στον δήμο και θα αποφευχθεί περαιτέρω καθυστέρηση χάριν απαλλοτριώσεων».

Εξάλλου, καταλήγει η ανακοίνωση, η επανάληψη της κατάθεσης ενός μόνο πλάνου είναι λάθος τακτική και δεν πρέπει να επαναληφθεί, διότι η δημοτική Αρχή θα ολοκληρώσει την τετραετία της και κατάλληλο οικόπεδο δεν θα έχει βρεθεί.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις