Ο ίδιος θα εμβολιαζόταν στο «Δρομοκαΐτειο» – Ζητά εξηγήσεις από την κυβέρνηση

Για αναβολή των αυριανών εμβολιασμών των υγειονομικών εργαζομένων στα νοσοκομεία της χώρας κάνει λόγο ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) υπογραμμίζει ότι επρόκειτο να εμβολιαστεί αύριο στο «Δρομοκαΐτειο» ενώ το νοσοκομείο δήλωνε έτοιμο και ζητά εξηγήσεις από την κυβέρνηση γι’ αυτή την κατάσταση.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γιαννάκος αναφέρει σε δήλωσή του:

Στο Δρομοκαΐτειο που είναι η υπηρεσία μου με ειδοποίησαν την Πέμπτη ότι θα εμβολιασθώ την Δευτέρα 4/1 στις 2 μ.μ.  Σήμερα λένε ότι μπορεί να αναβληθεί ο εμβολιασμός. Τι σχεδιασμός είναι αυτός: Είπαν ότι έχουν ήδη παραλάβει πάνω από 83.850 εμβόλια. Που πήγαν; Γιατί δεν ενημερώνουν επίσημα από το Υπουργείο Υγείας ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα εμβολιασμού του υγειονομικού προσωπικού. Και μία ημέρα νωρίτερα να πετύχουμε την ανοσία  στο προσωπικό είναι κέρδος και ίσως σωτήριο.

Αναμένουμε μία επίσημη ενημέρωση για το τι πρόκειται να συμβεί. Από ότι φαίνεται στα ελάχιστα νοσοκομεία που ήδη έχουν ξεκινήσει θα πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί τη Δευτέρα».

lawandorder.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις