Διαφορετική εικόνα, χωρίς σταθμευμένα οχήματα, με σύγχρονα πεζοδρόμια, φωτιστικά κ.λπ για την οδό Ογλ η οποία στο τμήμα της από Ιάσονος μέχρι και Γαλλίας, μετατράπηκε σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας.

Η αναζήτηση θέσεων στάθμευσης για μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες στην περιοχή του κέντρου, θα απασχολεί όλο και περισσότερους καθώς μετά την Κουμουνδούρου, καταργούνται δεκάδες θέσεις στάθμευσης και στην Ογλ και ακολουθεί η Μαυροκορδάτου.

Ήδη τα συνεργεία άρχισαν εργασίες μετατόπισης δικτύων στην αρχή της Μαυροκορδάτου με Ιάσονος και σταδιακά οι εργασίες θα συνεχιστούν και στο τμήμα της οδού πάνω από τη Δημητριάδος, το οποίο σήμερα ως κάθοδος προς τη Δημητριάδος εξυπηρετεί την είσοδο σε αυτή από την Πολυμέρη και τη Φιλελλήνων.

Η ολοκλήρωση του πολυόροφου σταθμού στάθμευσης οχημάτων στην Φιλελλήνων με Δημητριάδος και η απομάκρυνση του τεράστιου γερανού από το ρεύμα εισόδου στην Δημητριάδος από Πολυμέρη – Φιλελλήνων, θα επαναφέρει την κυκλοφορία των οχημάτων στις συνθήκες πριν την εκτροπή στην Μαυροκορδάτου η οποία έχει ήδη διαμορφωθεί σε ήπιας κυκλοφορίας από Ερμού έως 28ης Οκτωβρίου (Αλεξάνδρας) και απομένει προς διαμόρφωση το τμήμα Ερμού – Ιάσονος.

myvolos.net

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις