Εβδομάδα προσαρμογής στα νέα δεδομένα αυτή που διανύουμε για τους καταστηματάρχες και τις αποστάσεις που θα πρέπει να τηρούν τα τραπεζοκαθίσματα, αλλά και τους κοινόχρηστους χώρους που θα καταλαμβάνουν.

Μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα, ο εντεταλμένος σύμβουλος υπεύθυνος στη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Βόλου, Τρ. Γκογκινούδης, ανέφερε ότι οι καταστηματάρχες έχουν συμμορφωθεί στα νέα δεδομένα, ενώ υπάρχουν κι αιτήματα καταστηματαρχών όχι μόνο από το Βόλο αλλά κι από δημοτικές ενότητες στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου για επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων τους στους κοινόχρηστους χώρους.

Όπως δήλωσε ” Δε θα αφήσουμε να γίνουν καταλήψεις κοινοχρήστων χώρων και να δημιουργηθούν προβλήματα. Συνεργαζόμαστε με τους καταστηματάρχες κι υπάρχει κάποια ανεκτικότητα, αυτή την πρώτη εβδομάδα προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Κάνουμε ενημερώσεις και προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε και τους καταστηματάρχες, αλλά να μην δημιουργούμε και προβλήματα προσβασιμότητας στους πεζούς. Μέσα στις επόμενες ημέρες, περιμένουμε ενημέρωση και για τα πρόστιμα, πως θα βεβαιώνονται. Προς το παρόν και λόγω καιρού η κίνηση στα καταστήματα εστίασης είναι νωχελική”.

Μάλιστα, ο κ. Γκογκινούδης, ανέφερε ότι αν κάποιος πολίτης διαπιστώσει κάποια παράβαση μπορεί να καλεί στο 23023, να ενημερώνει την Δημοτική Αστυνομία.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις