Ανακύκλωση προσώπων στις θέσεις ευθύνης στον Δήμο Βόλου καθώς μετά την παραίτηση του κ. Αρ. Σαββάκη (φωτογραφία αριστερά), τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών έδωσε ο δήμαρχος στον κ. Α. Ζέρβα, Αντιδήμαρχο Οικονομικών πριν τον Κ. Σαββάκη, ο οποίος αναφέρει:

Φίλες και φίλοι,

Αποχώρησα σήμερα από την αντιδημαρχία Οικονομικών και εφεξής θα συνεχίσω να υπηρετώ την πόλη και τον Δήμο από την θέση του δημοτικού συμβούλου, στηρίζοντας και συμβάλλοντας στο έργο της Δημοτικής Αρχής με όλες μου τις δυνάμεις.

Πιστεύω ότι σε όλο αυτό το διάστημα της παραμονής στην αντιδημαρχία, που ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο, με τις ιδιαιτερότητες, τις αντιξοότητες και τις αυξημένες ανάγκες λόγω της πανδημίας, ανταποκρίθηκα με επάρκεια στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας και γι αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, στελέχη και υπαλλήλους των αρμοδίων υπηρεσιών στο Δήμο, αλλά και τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους για την στήριξη και τη βοήθειά τους.

Αν και το θεωρώ πλεονασμό οφείλω να σημειώσω ότι παραμένω πάντα έτοιμος και πρόθυμος για να βοηθήσω όποτε και όπως μου ζητηθεί, δίπλα στο συμπολίτη και τη συμπολίτισσα, με αγάπη και μεράκι στον αγώνα για την ανάπτυξη της πόλης μας

Σας ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς και εύχομαι στον φίλο και συνεργάτη Ανδρέα Ζέρβα, που συνεχίζει το έργο της Δημοτικής Αρχής σε αυτό τον τομέα, κάθε επιτυχία, για την οποία είμαι πεπεισμένος και πρόθυμος να βοηθήσω,.

Με εκτίμηση,

Αριστείδης Σαββάκης

Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Μαγνησίας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βόλου
Υπεύθυνος Κέντρου Δια Βίου Μάθησης KSSTUDIES
Σπ. Σπυρίδη 15 – Βόλος
Τηλ.: 2421039049 / 6974358806

 

Η απόφαση

Αποδεχόμαστε την αριθ. πρωτ. 6134/27-1-2021 έγγραφη δήλωση παραίτησης του κ. Αριστείδη Σαββάκη, από τη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας. 2. Σε αντικατάσταση του κ. Αριστείδη Σαββάκη, ορίζουμε ως έμμισθο αντιδήμαρχο Οικονομικών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας από 1-2-2021 και για το υπόλοιπο της θητείας αντιδημάρχων, ήτοι έως και 1-9-2021, τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Ανδρέα Ζέρβα και μεταβιβάζουμε σ’ αυτόν τις αρμοδιότητες που σαφώς περιγράφονται στην αριθ. πρωτ. 59101/31-8-2020 (ΑΔΑ: Ω9ΦΒΩ96-ΣΓΧ) απόφασή μας, όπως ισχύει σήμερα, και οι οποίες είχαν ανατεθεί στον παραιτηθέντα αντιδήμαρχο κ. Αριστείδη Σαββάκη. 3. Τροποποιούμε το τελευταίο εδάφιο της παρ. 1 του Β’ μέρους «Πρόσθετα καθήκοντα» της αριθ. πρωτ. 59101/31-8-2020 (ΑΔΑ: Ω9ΦΒΩ96-ΣΓΧ) απόφασής μας όπως ισχύει σήμερα, αναφορικά με την ανάθεση καθηκόντων αναπληρωτή ληξιάρχου Ληξιαρχικής Περιφέρειας Βόλου στον αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης- Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού κ. Αναστάσιο Μπατζιάκα και την αναπλήρωσή του, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, ως ακολούθως: «Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, τα παραπάνω καθήκοντα θα ασκούνται από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας κ. Ανδρέα Ζέρβα» 4. Τροποποιούμε το 3 ο εδάφιο του Γ’ μέρους «Αναπληρώσεις» της αριθ. πρωτ. 59101/31-8-2020 (ΑΔΑ: Ω9ΦΒΩ96-ΣΓΧ) απόφασής μας όπως ισχύει σήμερα, ως ακολούθως: «Τις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου Οικονομικών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας κ. Ανδρέα Ζέρβα, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού κ. Αναστάσιος Μπατζιάκας και αντιστρόφως». 5. Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.1 άρθρου 33 Ν. 4483/2017, ο κατά τα ανωτέρω ορισθείς αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας κ. Ανδρέας Ζέρβας, θα λαμβάνει από τον Δήμο Βόλου την κατά τον Νόμο προβλεπόμενη αντιμισθία.

myvolos.net

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις