Το βράδυ της Παρασκευής προς τα ξημερώματα του Σαββάτου 30/1 σημειώθηκε μια «περίεργη» διάρρηξη στο τηλεοπτικό στούντιο του δημοσιογραφικού δικτύου GRD στη Θεσσαλονίκη.

Όπως δηλώνει ο πρόεδρος του οργανισμού, Πρόδρομος Κοφσανίδης, «στόχος αυτής της επίθεσης ήταν αποκλειστικά και μόνο η παύση του τηλεοπτικού μας καναλιού και η απαγόρευση νέων γυρισμάτων, όπως αποδεικνύεται από τον συγκεκριμένο εξοπλισμό που “έκλεψαν”. Υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να γνωρίζουν ακριβώς τι να πάρουν και πού βρίσκεται το καθετί. Αυτό που δεν γνώριζαν, ίσως, είναι ότι όλα τα μηχανήματα παρακολουθούνται και όλα τα στοιχεία έχουν δοθεί στην Ασφάλεια και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ενώ υπάρχουν και καταγραφές καμερών από γειτονικά καταστήματα.

»Αυτοί που το έκαναν φρόντισαν να αφήσουν ίχνη στον κυβερνοχώρο και στο υλικό των καμερών και είναι θέμα ωρών να έχουμε τα ακριβή στοιχεία όλων. Θα είμαστε αμείλικτοι στην απόδοση δικαιοσύνης ακόμη και αν τα άτομα αυτά είναι γνωστά προς όλους μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις Αρχές για την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίζετε και να σας διαβεβαιώσουμε ότι τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να φέρουμε κοντά σας την έρευνα, την αναζήτησή και την ενημέρωση.

»Παρακάτω παραθέτουμε την καταγγελία μας στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς και τον έλεγχο αποτυπωμάτων της Σήμανσης»:

zougla.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις