Ο 7χρονος Ελίας Κεζάντα κρύφτηκε μέσα σε ένα σκουπιδοτενεκέ ενώ έπαιζε κρυφτό έξω από το σπίτι της γιαγιάς του και κόντεψε να χάσει τη ζωή του με τραγικό τρόπο.

Ο 7χρονος κρύφτηκε μέσα σε ένα σκουπιδοτενεκέ, όταν πέρασε το απορριμματοφόρο και άδειασε τον κάδο μαζί με το αγοράκι που έπεσε μέσα στη σκουπιδιάρα.

Η παραλίγο τραγωδία συνέβη έξω από το σπίτι της γιαγιάς του στην Τάμπα της Φλόριντα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τις αναφορές στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο μικρούλης ήταν μέσα στον κάδο απορριμμάτων όταν οι αυτόματοι βραχίονες της σκουπιδιάρας άρπαξαν τον κάδο κι άδειασαν τα σκουπίδια μέσα στο μεγάλο φορτηγό.

Ευτυχώς, ο οδηγός του απορριμματοφόρου, Βάλντο Φιντέλε, είχε το νου του στην κάμερα ασφαλείας και είδε έναν παράξενο όγκο να πέφτει στο όχημα μέσα από τον τενεκέ.

Αντέδρασε αστραπιαία κι αμέσως απενεργοποίησε το υδραυλικό σύστημα του οχήματος. Διαφορετικά ο 7χρονος θα είχε γίνει λιώμα από την πρέσα της σκουπιδιάρας.

Από την πλευρά της, η γιαγιά του μικρούλη ευχαρίστησε τον οδηγό του σκουπιδιάρικου για την επιμέλειά του και την ταχύτατη αντίδρασή του, μιας και όπως είπε δεν ήταν έτσι τα πράγματα, ο εγγονός της δεν θα ήταν πια μαζί τους, όπως δήλωσε, χαρακτηριστικά, στο Fox 13 Tampa Bay.

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις