Στη σύλληψη δύο ανδρών προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης σε περιοχή της Ημαθίας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας.

Πρόκειται για έναν 33χρονο από την Τυνησία και 31χρονο από το Ιράκ οι οποίοι εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε όχημα ως οδηγός και συνοδηγός και να μεταφέρουν τέσσερις αλλοδαπούς με σκοπό τη μη νόμιμη έξοδό τους από την χώρα. Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου συνεργού τους, ο οποίος με άλλο όχημα ακολουθούσε μεταφέροντας 10 αλλοδαπούς και προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου εγκατέλειψε το όχημα. Πρόκειται για οκτώ Σύρους, τρεις Ιρακινούς, έναν Τούρκο και μία γυναίκα από την Παλαιστίνη μαζί με το ανήλικο παιδί της.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν επιβιβάσει τους αλλοδαπούς (το ένα ανήλικο παιδί) από τη Σίνδο της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να τους μεταφέρουν σε μη νομοθετημένο συνοριακό σημείο, έναντι χρηματικής αμοιβής. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα που χρησιμοποίησαν, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων.

thestiva.lgr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις