Τη μη αντίδραση του πρωθυπουργού στο «τρικούβερτο γλέντι» της Τσικνοπέμπτης στον ΕΟΔΥ στηλίτευσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή επισημαίνοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να ζητήσει την παραίτηση του προέδρου του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα από τη στιγμή που και ο ίδιος παραβίασε τα μέτρα σε Πάρνηθα και Ικαρία.

«Αφού έχει το θράσος ο ίδιος ο πρωθυπουργός να παραβιάζει τους νόμους πως θα τους επιβάλλει στους συνεργάτες του;» διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στο κορωνογλέντι της Τσικνοπέμπτης στον ΕΟΔΥ για το οποίο δεν έχει λογοδοτήσει ακόμη ο πρόεδρός του κ. Αρκουμανέας.

«Η πανδημία καλπάζει και την ίδια ώρα τα κυβερνητικά στελέχη αντί να δουλεύουν γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους και τους πολίτες που είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους» είπε ο κ. Τσίπρας και κάλεσε την κυβέρνηση να σκεφτεί τι μήνυμα έστειλε στους πολίτες με «τρικούβερτο γλέντι» που στήθηκε στον ΕΟΔΥ με εργαζόμενους που χόρευαν χωρίς μάσκες».

 

«Το πρόβλημα είναι ο Αρκουμανέας. Γιατί κρύβεται;»

«Αντί να παραιτηθεί από ευθιξία ο Αρκουμανέας πήγατε και βρήκατε τέσσερις συμβασιούχους από τους 15 ανθρώπους που ήταν στο γλέντι και πήγατε να τους διώξετε» είπε ο κ. Τσίπρας στην κυβέρνηση και συμπλήρωσε: «όταν έγινε γνωστό ότι οι υπόλοιποι ήταν στενοί συνεργάτες του ίδιου του Αρκουμανέα σταμάτησε η δίωξη των τεσσάρων».

«Ορθώς σταμάτησε η δίωξη γιατί το πρόβλημα δεν είναι οι στενοί συνεργάτες του Αρκουμανέα ή περισσότερο οι τέσσερις συμβασιούχοι. Το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ που κρύβεται» συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας και ρώτησε: «γιατί κρύβεται;»

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις