Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 20 ετών, προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας ληστείας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9 χθες βράδυ, άγνωστος άνδρας εισήλθε σε περίπτερο στη Λεμεσό αλλά προφασιζόμενος ότι δεν είχε στην κατοχή του χρήματα έφυγε χωρίς να αγοράσει οτιδήποτε. Στη συνέχεια επέστρεψε στο περίπτερο και υπό την απειλή μαχαιριού ζήτησε τις εισπράξεις. Η υπάλληλος αφού αρνήθηκε, άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα ο ύποπτος να φύγει.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις, ενώ γύρω στις 3 σήμερα, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ο 20χρονος.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

 

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΙΔΗΣΗΣ

Κοντά στην εξιχνίαση άλλης μιας υπόθεσης ληστείας, που διαπράχθηκε τις τελευταίες μέρες στη Λεμεσό, φαίνεται να βρίσκεται η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν στην επανασύλληψη 20χρονου, που τελούσε ήδη υπό κράτηση, σχετικά με υπόθεση απόπειρας ληστείας. 
Ο 20χρονος είχε συλληφθεί τα ξημερώματα σήμερα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση απόπειρας ληστείας, που διαπράχθηκε σε περίπτερο, χθες βράδυ στη Λεμεσό. Το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης.
Ακολούθως, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων για την πιο πάνω υπόθεση, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου και για υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στις 20 Απριλίου επίσης στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 9.30μ.μ. της 20ης Απριλίου 2021, άγνωστος άνδρας εισήλθε σε κατάστημα στη Λεμεσό και αφού πρόταξε μαχαίρι στην ιδιοκτήτριά του καταστήματος, άρπαξε χρηματικό ποσό από το ταμείο και τράπηκε σε φυγή. Εναντίον του 20χρονου εκδόθηκε νέο δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου επανασυνελήφθη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

sigmalive.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις