Εάν δεν υπήρχε το διαδίκτυο οι Έλληνες πολίτες δεν θα μάθαιναν ουσιαστικά τίποτα για τις πληγές της ελληνικής οικονομίας, τα προβλήματα που απασχολούν εκατομμύρια οικογένειες και για όσα δεινά υφίστανται οι Έλληνες εξαιτίας της πολιτικής Μητσοτάκη και της γερμανικής κατοχής. Η ελληνική τηλεόραση και οι παρουσιαστές των ειδήσεων με εντολές του Μαξίμου ωραιοποιούν την κατάσταση και επιδιώκουν να πείσουν τους πολίτες ότι ζούνε σε ένα παράδεισο που είναι ασφαλής, προσφέρει εργασία, παρέχει υγειονομική προστασία και δίνει ευκαιρίες για το μέλλον των Ελλήνων πολιτών.

Η κ. Σία Κοσιώνη, ο κ. Χατζηνικολάου ο κ. Σρόιτερ, η κ. Ζαχαρέα, όλοι όσοι ασχολούνται με τις ειδήσεις και με ενημέρωση εξαιτίας των σχέσεων που έχουν οι καναλάρχες με τα ταμεία του Μαξίμου και της κυβέρνησης, επιδιώκουν να παρουσιάσουν τον κ. Μητσοτάκη ως έναν πολιτικό άγιο και θεόσταλτο, ο οποίος ασχολείται με την προαγωγή του πράσινου περιβάλλοντος, της πράσινης ενέργειας της καλής διαβίωσης των Ζώων, των μεγαλόπνοων έργων που θα προσφέρουν στους Έλληνες «μεγάλους περιπάτους», άφθονη ποδηλασία καθαρό αέρα σε πάρκα και εργασία πολυαμειβόμενη. Η πραγματικότητα είναι ότι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι αποκρύβουν επιμελώς τον εργασιακό μεσαίωνα που φέρνει αυτή η κυβέρνηση. Κρύβουν τη φτώχεια και την αγωνία εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών καθώς και τη δυσαρέσκεια των Ελλήνων για τον τρόπο που λειτουργεί η Δημοκρατία στην Ελλάδα.

Ουδείς από τους επώνυμους αυτούς δημοσιογράφους είτε στην τηλεόραση είτε στο ραδιόφωνο δεν υπερασπίζεται τους εργαζόμενους  και τις χιλιάδες οικογένειες που ζούνε ήδη σε συνθήκες Νοτίου Αμερικής και σε ατμόσφαιρα ανασφάλειας Μεξικού και Κολομβίας. Δεν αναφέρονται ποτέ στις απειλές που δέχονται υπάλληλοι υπουργείων για να μην καταθέσουν εναντίον του ελληνικού δημοσίου. Δεν αναπαράγουν τα ρεπορτάζ διεθνών ΜΜΕ που λένε ότι απέτυχαν παταγωδώς τα υγειονομικά σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ούτε το πρωί ούτε το βράδυ η ελληνική τηλεόραση δεν αναφέρεται στην γενική κατάθλιψη και στα ενδοοικογενειακά προβλήματα που χτύπησαν «κόκκινο» λόγω της πανδημίας. Ποτέ δεν αναφέρεται στις πολιτικές ευθύνες και στην ανεπάρκεια του Χρυσοχοΐδη. Ούτε μία φορά δεν έχει μιλήσει για τα λάθη και τα σχέδια του πρωθυπουργού στα εθνικά θέματα. Καθημερινά η ομάδα αυτή Σία Κοσιώνη, Αντώνης Σρόιτερ, Νίκος Χατζηνικολάου, Δημήτρης Οικονόμου, Άρης Πορτοσάλτε και πολλοί άλλοι υμνούν και δοξολογούν  την φυσιογνωμία και το έργο του σημερινού πολιτικού, ενώ πυκνώνουν τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου για σχέσεις αστυνομίας και πολιτικού κόσμου με το οργανωμένοι έγκλημα και στο διαδίκτυο, ελληνικό και διεθνές, αμφισβητείται η πνευματική και πολιτική ικανότητα του σημερινού πρωθυπουργού.

Με επιμέλεια που θυμίζει ατμόσφαιρα δικτατορίας, τα πανελλαδικά κανάλια δεν αναφέρονται στο Ευρωβαρόμετρο που λέει ότι το 63% των Ελλήνων δηλώνει δυσαρεστημένο από τον τρόπο που λειτουργεί η Δημοκρατία στην Ελλάδα. Επίσης κρύβουν ότι στην πατρίδα μας θετική εικόνα για την ΕΕ έχει μόνο το 40% και ότι εδώ οι Έλληνες πολίτες συγκριτικά με άλλους Ευρωπαίους έχουν την αρνητικότερη εικόνα για τις Βρυξέλλες και τη γερμανική Ευρώπη σε ποσοστό 80%.

Οι μισοί Έλληνες (49%) δηλώνουν ότι είναι υπέρ της ΕΕ αλλά όχι όπως έχει διαμορφωθεί μέχρις στιγμής. Η Γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση και η γερμανική κατοχή στην
Ελλάδα απορρίπτεται μετά βδελυγμίας από την πλειοψηφία τόσο των Ελλήνων όσο και των Ευρωπαίων, Ήδη καταγράφονται σε όλες τις ευρωπαϊκές έρευνες και όχι μόνο στο ευρωβαρόμετρο, η δυσφορία των Ελλήνων και των Ευρωπαίων πολιτών για τη γερμανική πολιτική.

Η γερμανική διοίκηση των Αθηνών δηλαδή η φιλογερμανική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη χθες για πρώτη φορά ψέλλισε ένα μικρό παράπονο για τη συμπεριφορά του Βερολίνου απέναντι στην Ελλάδα. Ο κ. Δένδιας εξέφρασε αυτό το μικρό παράπονο γιατί η χώρα μας δεν μετείχε στη διάσκεψη για τη Λιβύη. Δηλαδή οι Γερμανοί και τα σχέδιά τους εμφανώς πλέον, απαλείφουν την Ελλάδα και συμφέροντά της από το γεωγραφικό χώρο της.

Οι Γερμανοί με ιταμό ύφος απάντησαν ότι «δεν σας καλέσαμε για τη Λιβύη γιατί δεν έχετε στείλει στρατό εκεί όπως η Τουρκία». Μάλιστα οι Γερμανοί προωθώντας πάντα τα συμφέροντα του κ. Ερντογάν και πιέζοντας τους γερμανόφιλους των Αθηνών για μεγαλύτερες υποχωρήσεις σε όλα τα θέματα, ετοιμάζονται να δώσουν νέα μεγάλα ανταλλάγματα στην Τουρκία, αρκεί να κάνει πίσω και να αποσύρει δυνάμεις από τη Λιβύη. Φυσικά το μεγάλο αντάλλαγμα της Τουρκίας, εκεί θα καταλήξει το πράγμα θα είναι το Αιγαίο και η Θράκη. Μάλιστα στο ρεπορτάζ που έπαιξαν χθες τα κανάλια στην Αθήνα προκειμένου να δείξουν ότι η κυβέρνησή μας έχει γόνατα και στέκεται όρθια, διέρρευσαν ότι ο πρωθυπουργός μας μετά τον κ. Δένδια θα πει κάτι εναντίον της γερμανικής συμπεριφοράς. Στη πραγματικότητα Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας, υλοποιούν τις οδηγίες και τα σχέδια της γερμανικής καγκελαρίας στην Ελλάδα. Πετσοκόβουν τους Έλληνες πολίτες και επιβάλλουν και θα επιβάλλουν μετά την οξεία φάση της πανδημίας του Covid-19 νέους φόρους, θα εισπράττουν τον ΕΝΦΙΑ νωρίτερα και αυξάνουν τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε πολλές περιοχές ώστε να εισπράξουν μεγαλύτερους φόρους και φυσικά περισσότερο ΕΝΦΙΑ.

Ο Μητσοτάκης εξυπηρετώντας φυσικά και την ντόπια ολιγαρχία, υλοποιεί όλα τα σχέδια των Γερμανών ως τοπάρχης – περιφερειάρχης σε γερμανική νομαρχία. Φτάσαμε στο σημείο η γερμανική κυβέρνηση να βάζει Γερμανούς ιστορικούς που βραβεύτηκαν επί μνημονίου και γερμανικής κατοχής από Πανεπιστήμια να λένε ότι η Ελλάς δεν δικαιούται των πολεμικών αποζημιώσεων και της επιστροφής του κατοχικού δανείου.

Δηλαδή οι Γερμανοί, ως ηγεμόνες της ευρωπαϊκής ηπείρου και έχοντες νομή και κατοχή επί της υποδουλωμένης οικονομικά Ελλάδος, αφαιρούν το δικαίωμα συμψηφισμού των χρεών του δημοσίου με εκείνα που χρωστάει η Γερμανοί. Οι Γερμανοί απεργάζονται τη  εδαφική συρρίκνωση της πατρίδας μας. Μέχρι στιγμής πέτυχαν την οικονομική δουλεία η οποία ακολουθείται από την πολιτική δουλεία. Την εκχώρηση του ονόματος «Μακεδονία» στα Σκόπια από τον Αλέξη Τσίπρα με την υποστήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που απέφυγε να πάει στις συγκεντρώσεις και αξιοποίησε μόνο την ψήφο των δυσαρεστημένων Ελλήνων. ΟΙ Γερμανοί πέτυχαν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποθήκη λαθρομεταναστών οι οποίοι αλλοιώνουν με την ανέλεγκτη εισροή τους και την άνευ προγραμματισμού ένταξή τους στα χαρακτηριστικά της ελληνικής κοινωνίας. Οι Γερμανοί πέτυχαν με τη συνεργασία των δικών τους ανθρώπων, των ελεγχόμενων πολιτικών στην Ελλάδα να μπούνε πάνω σε τραπέζι διαπραγμάτευσης περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού λαού: Το Αιγαίο, οι φυσικοί πόροι του, ο αέρας, η θάλασσα και τα νησιά του. Στο διάστημα της διακυβέρνησης Μέρκελ και των μνημονιακών κυβερνήσεων στην Ελλάδα, διχοτομήθηκε οριστικά η Κύπρος. Τo νησί της Αφροδίτης έγινε δύο κράτη. Το ένα ουσιαστικά ανήκει ως περιφέρεια στην Τουρκία, ενώ το άλλο δεν έχει την ίδια συμπαράσταση και την ίδια ένωση με την Ελλάδα.

Στην ίδια περίοδο, εχάθη το ¼ και πλέον του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος. Η ελληνική οικονομία ισοπεδώθηκε ή εξαγοράστηκε, ενώ γκρεμίστηκε το βιοτικό επίπεδο της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Οι γειτονιές της Αθήνας μετατράπηκαν από ελληνικές σε αραβικές ή πακιστανικές ή αφρικανικές. Το ίδιο συνέβη σε πολλές πόλεις και περιοχές της Β. Ελλάδος, ενώ τα νησιά υποφέρουν. Η αθηναϊκή ολιγαρχία, κερδίζει δισεκατομμύρια μέσω ΜΚΟ, αξιοποιώντας τον πόνο και την ανέχεια τόσο των μεταναστών όσο και των Ελλήνων. Οι Γερμανοί επιβάλλουν και εγκρίνουν όλη τη νομοθεσία που υπάρχει στην Ελλάδα. Στην ίδια περίοδο, επιχειρήθηκε και επιχειρείται βαθύτατο πλήγμα εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας προκειμένου να σπάσει ο πυλώνας αυτός που στηρίζει το Έθνος, την Ελληνική Φυλή και τα εθνικά χαρακτηριστικά.

crashonline.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις