Δύο Καλάσνικοφ βρέθηκαν σε αποθήκη συγγενικού προσώπου κατηγορούμενου στην υπόθεση του συμβολαίου θανάτου της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cnn.gr, η ασφάλεια Πύργου έκανε έρευνα σε μια παλιά αποθήκη που ανήκει στον πεθερό βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του επιχειρηματία Διονύση Κορφιάτη και εντόπισε δύο καλάσνικοφ.

Τα όπλα μεταφέρονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και η υπόθεση λαμβάνει άλλη διάσταση, καθώς πρέπει να ερευνηθεί για ποιο λόγο έκρυβε τα όπλα και αν έχουν σχέση με εγκληματικές ενέργειες.

Σημειώνεται ότι εχθές, μετά από πέντε ώρες, ολοκληρώθηκε η απολογία του πρώτου από τους επτά κατηγορούμενους για τη δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία και την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του, στις 9 Ιουνίου 2020.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας φαίνεται πως δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του και με σύμφωνη γνώμη και των δύο ο 38χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος. Η μεταφορά στις φυλακές θα γίνει τη Δευτέρα και έως τότε θα κρατηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου.

Σήμερα, Κυριακή σειρά θα πάρει ένας ακόμα κατηγορούμενος, ο οποίος θα περάσει την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου στις 17:00.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις