Η κυβερνητική εκπρόσωπος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα για επιστροφή της υποχρέωσης χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη δήλωσε πριν λίγο ότι «Όλη η προσπάθεια που γίνεται είναι να χτίσουμε το τοίχος ανοσίας το ταχύτερο… Δεν μπορεί ένα κομμάτι της κοινωνίας που είναι δύσπιστο απέναντι στα εμβόλια να κρατάει πίσω όλη την υπόλοιπη κοινωνία και οικονομία», ανέφερε η κυρία Πελώνη. βάζοντας για άλλη μία φορά «απέναντι» το 40-45 % των ενηλίκων που δεν θέλουν να εμβολιαστούν!

Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα για επιστροφή της υποχρέωσης χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, αφού όπως τόνισε «όλα αξιολογούνται ανά πάσα στιγμή, ανάλογα με τα δεδομένα» όσον αφορά την πορεία της πανδημίας και την χρήση των μέτρων.

Άρα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιβληθεί πάλι στον δύσμοιρο ελληνικό λαό να φορά μάσκες σε εξωτερικούς χώρους!

Γιατί η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό: Γιατί οι πολίτες παρά την πλύση εγκεφάλου δεν ρισκάρουν να εμβολιαστούν: Μόνο στα Ιόνια νησιά υπάρχει ένα ποσοστό 47% του ενήλικου πληθυσμού έχει ήδη ολοκληρώσει τον εμβολιασμό. Ακολουθεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όπου έχει εμβολιαστεί πλήρως το 44% του πληθυσμού.

Στον αντίποδα, το μικρότερο ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων καταγράφεται στην Στερεά Ελλάδα, όπου έχει πλήρως εμβολιαστεί μόνο το 31% του πληθυσμού.

Σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Βόρειο Αιγαίο, Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο τα ποσοστά εμβολιασμού του πληθυσμού είναι πολύ χαμηλά με μόλις το 32% του πληθυσμού να είναι καλυμμένο από τη νόσο Covid με εμβόλιο.

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις