Δέμα με κοκαΐνη, το οποίο είχε αποσταλεί από το Μαρούσι στη Μυτιλήνη, εντόπισε η αστυνομία σε εταιρεία ταχυμεταφορών στο νησί.

Συνελήφθησαν δύο άτομα, ένα στη Μυτιλήνη και ένα στο Μαρούσι Αττικής, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της κατοχής, της προμήθειας, της μεταφοράς και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -79- γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), το χρηματικό ποσό των -2850- ευρώ και πιστόλι τύπου ρέπλικα

Η επιχείρηση έγινε με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «KULLO».

Ειδικότερα, ένας 25χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης τη στιγμή που παρέλαβε από την εταιρεία courier το δέμα με την κοκαΐνη, η οποία κατασχέθηκε. Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 2.300 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Την αποστολή του επίμαχου δέματος φέρεται να είχε πραγματοποιήσει 28χρονος, από περιοχή της Αττικής. Ο τελευταίος εντοπίστηκε στην περιοχή του Αμαρουσίου και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 28χρονου στο Μαρούσι Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  1. μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς),
  2. το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ,
  3. πλήθος κενών νάιλον συσκευασιών και
  4. πιστόλι τύπου ρέπλικαΌπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, η ανωτέρω ποσότητα κοκαΐνης προοριζόταν για διάθεση σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.

    Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

 

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις