Εντελώς ανερυθρίαστα ο υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης ανέλαβε υπερασπιστής της ιδιωτικής εταιρείας e-food, παρά τις χιλιάδες φωνές εργαζομένων που την καταγγέλλουν.

 

«Έχει την πιο ανθρώπινη συμπεριφορά» λέει ο Α.Γεωργιάδης

Το αντίθετο λένε,  οι χιλιάδες εργαζόμενοι που διαμαρτύρονται εδώ και ημέρες στο δρόμο!

Το μήνυμα των διανομέων της efood - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Ερευνητής και αυτόκλητος υπερασπιστής ιδιωτικής εταιρείας e-food, αποφάσισε να γίνει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, για να δει εάν -όπως έγραψε- δικαιολογείται η «φασαρία» που έχει δημιουργηθεί με την efood. 

Ο υπουργός Ανάπτυξης με ανάρτησή του, ενημέρωσε ότι με βάση τα όσα προέκυψαν από το… ψάξιμο που έκανε μιλώντας με κάποιους εργαζόμενους ως ντελίβερι, συμπέρανε ότι η efood «έχει την πιο ανθρώπινη και επαγγελματική συμπεριφορά». Μάλιστα μόστραρε και κάποιες αναρτήσεις ανθρώπων υποστήριζαν ότι εργάζονταν, ή εργάστηκαν στο χώρο.

«Έψαξα να δω τι συμβαίνει με τους εργαζομένους ως delivery στην efood για να δω αν δικαιολογείται η φασαρία. Μίλησα τηλεφωνικά με πάνω από 10 εργαζόμενους και μετά συνέκρινα με άλλους σε άλλες εταιρίες. Κοινή παραδοχή έχει την πιο ανθρώπινη και επαγγελματική συμπεριφορά», έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης στο twitter.

@AdonisGeorgiadi
Έψαξα να δω τί συμβαίνει με τους εργαζομένους ως delivery στην @efoodgr για να δω αν δικαιολογείται η φασαρία. Μίλησα τηλεφωνικά με πάνω από 10 εργαζόμενους και μετά συνέκρινα με άλλους σε άλλες εταιρίες. Κοινή παραδοχή έχει την πιο ανθρώπινη και επαγγελματική συμπεριφορά.

Εικόνα

Εικόνα

Εκτός του ότι είναι περίεργο,  υπουργός να μην υπερασπίζεται τους πολίτες αλλά μια ιδιωτική εταιρεία, δυστυχώς για τον ίδιο τον Άδωνη Γεωργιάδη,  οι χιλιάδες εργαζόμενοι που εδώ και μέρες διαμαρτύρονται στο δρόμο, έχουν άλλη άποψη…

Και θα το αισθανθεί πολύ καλά στην κάλπη!

photo:tovima.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις