Εξιχνιάστηκαν άλλες τρεις απάτες

Έρευνες από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, διενεργούνται για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα.

Στο πλαίσιο αυτό αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης εξιχνίασαν τέσσερις περιπτώσεις απατών (εκ των οποίων μία σε απόπειρα)  και σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος έξι συνολικά ατόμων.

Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:

  • 30χρονου Κινέζος ο οποίος υπέκλεψε τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας 46χρονης Ελληνίδας και αφαίρεσε από το λογαριασμό της χρηματικό ποσό άνω των 2.700 ευρώ, πραγματοποιώντας 26 ηλεκτρονικές αγορές.
  • Δύο Έλληνες ηλικίας 32 και 37 ετών, διότι ανήρτησαν απατηλή αγγελία πώλησης συλλεκτικών χαρτονομισμάτων και ενώ έλαβαν χρηματικό ποσό από 38χρονο, δεν προέβησαν στην αποστολή του χαρτονομίσματος.
  • 27χρονου Έλληνα, ο οποίος ως εκπρόσωπος εταιρείας έλαβε από 41χρονη ως αντίτιμο αγοράς ηλεκτρικού ποδηλάτου χρηματικό ποσό άνω των 2.000 ευρώ, χωρίς να αποστείλει το προϊόν.
  • Δύο Ελληνίδων 33 και 39 ετών, καθώς επιχείρησαν να αποσπάσουν κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε αναρτήσει σε αγγελία πώλησης 39χρονος Έλληνας, αναφέροντάς του ψευδώς ότι έχουν καταθέσει χρηματικό ποσό για την αγορά του.

Οι σχετικές δικογραφίες υποβλήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

lawandorder.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις