Τα μαχαίρια με το «καλημέρα» βγήκαν στη συνεδρίαση της Κ.Ε του ΚΙΝΑΛ.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και εξαπτέρυγο της Φώφης Γεννηματά,  αφού ο ίδιος συντηρεί τα κομματόσκυλα που λυμαίνονται το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ως μηχανισμό στήριξης της πρόεδρου Φώφης Γεννηματά, με την ομιλία του στάθηκε στα οικονομικά του ΚΙΝΑΛ και …έριξε τη βόμβα! Κάλεσε τους δυο ευρωβουλευτές, Νίκο Ανδρουλάκη και Εύα Καϊλή, να δώσουν τις συνδρομές στο κόμμα, που όπως είπε δεν αποδίδουν από το 2014 και οι οποίες ανέρχονται πλέον σε 58.000 ευρώ! «Οι βουλευτές δίνουν 900 ευρώ το μήνα έκαστος από το μισθό του, οι ευρωβουλευτές δεν μπορεί να μην είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους», φέρεται να είπε.

 

Η τοποθέτηση Κεγκέρογλου δεν εξέπληξε κανένα,  αφού είναι ρηχή από αντιπολιτευτικό λόγο  και θεωρείται ότι αποτελεί πρωτίστως επίθεση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη που είναι υποψήφιος αρχηγός, αλλά και της Εύας Καϊλή, που δεν στηρίζει τη Φώφη Γεννηματά.

 

Κατά τ άλλα η Φώφη Γεννηματά εγγυάται και υποστηρίζει την ενότητα του κόμματος, όταν δεν μπορεί η ίδια να τραβήξει τα χαλιναγωγήσει το εξαπτέρυγό της.

Μέχρι στιγμής οι δυο ευρωβουλευτές δεν έχουν απαντήσει…

Σ.Π

φωτό:thecaller.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις