Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δώδεκα συνολικά ατόμων.

Αναλυτικότερα:

-αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος εννέα ατόμων και συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν 1 περίπτωση ληστείας, 7 περιπτώσεις κλοπών και 1 περίπτωση απάτης με υπολογιστή, που διαπράχθηκαν στην περιοχή αρμοδιότητάς τους κατά το χρονικό διάστημα από 22-09-2020 έως 14-07-2021.

-Σχηματίσθηκαν δικογραφίες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, σε βάρος :

•21χρονου Έλληνα και 62χρονου αλλοδαπού, διότι σε δύο περιπτώσεις, τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο του 2021, παραβίασαν τους προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς (web banking) δύο Ελλήνων και μετέφεραν χρηματικά ποσά στους προσωπικούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

•17χρονου Έλληνα, οποίος τέλη Απριλίου 2021 εισήλθε σε διαμέρισμα 63χρονης Ελληνίδας και αφαίρεσε κοσμήματα, τραπεζικές κάρτες και χρηματικό ποσό ενώ την 12-10-2021, με το πρόσχημα ότι έπεσαν ρούχα σε μπαλκόνι, εισήλθε σε διαμέρισμα 77χρονης Ελληνίδας και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις