Επεισόδια στα Εξάρχεια: Καταγγελίες για αστυνομική βαναυσότητα – (VIDEO)  

71

Βίντεο που ανέβηκε στα social media φέρεται να δείχνει την αγριότητα με την οποία επιτέθηκαν τα ΜΑΤ στους διαδηλωτές, σύμφωνα με καταγγελίες.

Στο εν λόγω βίντεο απεικονίζονται οι δυνάμεις των ΜΑΤ να κυνηγούν διαδηλωτές, την ώρα που ένας άνδρας είναι πεσμένος στο έδαφος και ακινητοποιημένος, με τους άνδρες των δυνάμεων καταστολής να βρίσκονται από πάνω του.

Την ίδια ώρα, μια γυναίκα φέρεται να είναι πεσμένη στον δρόμο με εξάρθρωση στον ώμο, όπως αναφέρουν οι ίδιες καταγγελίες.

Καθώς προχωρά το βίντεο, οι αστυνομικοί πιάνουν έναν νεαρό ο οποίος βρίσκεται πάνω σε ένα μηχανάκι, ενώ έπειτα απεικονίζεται στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται να έχουν προκληθεί ζημιές σε κατάστημα της περιοχής.

«Απ’ ολα είχε σήμερα. Μπουνιές, κλωτσιές, χημικά και μπόνους μια περαστική κυρία στο έδαφος με εξάρθρωση ώμου», έγραψε ο χρήστης του Facebook, Nikolas Georgiou, που ανέβασε το βίντεο.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η ένταση από τα Εξάρχεια μεταφέρθηκε έξω από την ΑΣΟΕΕ, όπου, σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων έβαλε φωτιά σε κάδους και έστησε οδοφράγματα.

Η Τροχαία έκλεισε την Πατησίων από την οδό Κοδριγκτώνος έως τη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα για λίγη ώρα, ενώ έπειτα η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

Δείτε το VIDEO που ανέβασε στα social media ο χρήστης Nikolas Georgiou:

Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like