Οσα δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος για την υπόθεση κοκαΐνης που πρόσφατα είχε βγει στην επιφάνεια

Για την πρόσφατη περιπέτειά του όταν το όνομά του ενεπλάκη σε κύκλωμα ναρκωτικών αναφέρθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην Δήμαρχος Στυλίδας κατηγόρησε τους δημοσιογράφους, λέγοντας ότι εκείνοι το έστησαν και το πούλησαν ενώ αναφέρθηκε και στην Τατιάνα Στεφανίδου η οποία, όπως λέει «έβγαλε κάποια γυναίκα στην εκπομπή που δήθεν ήταν η μάνα μου».

«Η τελευταία περιπέτεια ήταν κάτι δημοσιογραφικό. Εσείς το φτιάξατε, εσείς το πουλήσατε, εσείς το τελειώσατε. Στο τέλος ο κόσμος καταλαβαίνει. Δε με κάλεσε εισαγγελέας, δεν έχω καμία ανάμιξη. Εδώ η Τατιάνα μου έβγαζε ψεύτικη μάνα και η μάνα μου προσπαθούσε να αποδείξει ότι είναι μαμά μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Υπενθυμίζεται ότι το φως της δημοσιότητας είχαν δει συνομιλίες στις οποίες ο Απόστολος Γκλέτσος φερόταν να κανονίζει με τον προφυλακισμένο λιμενικό, ντελίβερι ναρκωτικών, σύμφωνα με την Αστυνομία που είχε προχωρήσει στην αποκωδικοποίησή τους.

Ο ηθοποιός έχει αρνηθεί κατηγορηματικά την εμπλοκή του στην υπόθεση κοκαΐνης, αν και έχει παραδεχτεί ότι γνωρίζει προσωπικά τον λιμενικό πολλά χρόνια και μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο.

lawandorder.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις