ΗΠΑ: Γυναίκα έπεισε τον σύζυγό της ότι είχε Αλτσχάιμερ και του έκλεψε 600 χιλιάδες δολάρια  

70

Η γυναίκα συνελήφθη, αφού, σύμφωνα με την αστυνομία, εξαπάτησε τον σύζυγό της αποσπώντας του περίπου 600.000 δολάρια σε ένα διάστημα 20 ετών. Η 63χρονη είχε πείσει τον άνδρα της ότι εκείνος είχε Αλτσχάιμερ για να καλύψει την κλοπή.

Μετά από πολύμηνη έρευνα, η Donna Marino, 63 ετών, συνελήφθη στις 27 Οκτωβρίου, όπως ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του East Haven σε δελτίο τύπου. Η γυναίκα κατηγορήθηκε για ληστεία και πλαστογραφία.

«Μέσα από την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η κα Marino πλαστογραφούσε επανειλημμένα την υπογραφή του συζύγου της σε επιταγές σύνταξης και κοινωνικής ασφάλισης, καθώς και σε δηλώσεις για αποζημιώσεις εργαζομένων και άλλα νομικά έγγραφα, και έπειτα κατέθετε τα χρήματα σε μυστικό τραπεζικό λογαριασμό εν αγνοία του»

Η γυναίκα αποκάλυψε ότι μπόρεσε να κρύψει την παράνομη δραστηριότητά της όλα αυτά τα χρόνια, πείθοντας τον σύζυγό της ότι έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, όπως αναφέρει η αστυνομία. Είπε ακόμη ότι πίστευε πως, εάν τον έπειθε ότι έπασχε από Αλτσχάιμερ, θα τον εμπόδιζε από το να πάει στην τράπεζα και να ανακαλύψει  ότι έλειπαν χρήματα από τους λογαριασμούς του.

Ο σύζυγος της και η ενήλικη κόρη του, Έλενα, ειδοποίησαν για πρώτη φορά την αστυνομία για την απάτη τον Μάρτιο του 2019, σύμφωνα με το PEOPLE.

Ο 78χρονος άνδρας είπε στην αστυνομία ότι η σύζυγός του «ήλεγχε πάντα τα οικονομικά του» και μέχρι την ανακάλυψη «δεν είχε ιδέα ότι του έλειπαν χρήματα».

Αν και αρχικά δεν ενδιαφερόταν να ασκήσει κατηγορίες, ο άνδρας φαίνεται πως ήρθε ξανά σε επαφή με την αστυνομία αφού υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Ιανουάριο του 2020, όπως αναφέρει η Post.

Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like