«Η κα Κεραμέως πανηγυρίζει για το γεγονός ότι το 1/4 των κρουσμάτων είναι σε παιδιά»

Ο ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε επίθεση στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία νωρίτερα σήμερα, εμφανίστηκε κατηγορηματική ότι τα σχολεία, παρά τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα, δεν θα κλείσουν.

«Η κα Κεραμέως πανηγυρίζει για το γεγονός ότι το 1/4 των κρουσμάτων είναι σε παιδιά. Αντί για τα απαραίτητα μέτρα προστασίας με την μείωση των παιδιών ανά τμήμα προχωράει σε συγχωνεύσεις. Δημιουργεί δηλαδή τμήματα με 28 και 29 μαθητές και μαθήτριες» αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Συνειδητά θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους», καταλήγει ο κ. Ηλιόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!Νωρίτερα, η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα επισήμανε πως «καμία απολύτως συζήτηση για αναστολή λειτουργίας σχολείων. Πολλές ευχαριστίες στην εκπαιδευτική κοινότητα για την εξαιρετική τήρηση των μέτρων. Κλειστά είναι μόλις 6 τμήματα στα πάνω από 80.000. Το ποσοστό των παιδιών που νοσούν στο γενικό πληθυσμό μειώθηκε από 29% στο 25%».

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις